Regio

Vandaag en morgen is Carrefour Scheepsdale open van 8 tot 13 uur

BRUGGE - Vandaag en morgen maandag is Carrefour Market Scheepsdale in de voormiddag open voor uw aankopen. Beide dagen kan je in de winkel terecht tussen 8 en 13 uur. 

Er zijn beide dagen promoties met de chocoladekoeken en croissants voor ontbijt 3+3 gratis, ambachtelijke pannenkoeken voor het bezoek op Vaderdag 1+1 gratis en Magnum ijs 1+1 gratis. De Market vind je aan de Scheepsdalelaan in Brugge.

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Kerstmarkt in woonzorgcentrum De Vliedberg

Brugge Sint Pieters - Sinds deze ochtend vindt er een gezellige kerstmarkt plaats in het woonzorgcentrum de Vliedberg te Sint Pieters Brugge.

BREAKING

Straks naar de markt in Oostkamp

OOSTKAMP - Rond de kerk van Oostkamp wordt deze voormiddag de wekelijkse marktdag gehouden. Er is wekelijks een ruim aanbod van food en non-food. 

BREAKING

Nu zaterdag feest in de vernieuwde bib van Sint-Kruis

SINT-KRUIS -De bibliotheek van Sint-Kruis de Zorge aan de Moerkerkesteenweg zit in een nieuw kleedje en dat mag nu zaterdag 14 december gevierd worden met de gebruikers.  

BREAKING

Carrefour Scheepsdale nu zondag open van 8 tot 13 uur

BRUGGE - De Carrefour Market Scheepsdale in Brugge is nu zondag open van 8 tot 13 uur. Ze pakken uit met tal van promoties. Bij aankoop van minstens 40 euro krijg je een gratis fles cava aangeboden. 

BREAKING

Elke en Marilynn nodigen u uit voor hun modeshow vanavond op de Winterfeesten

SIJSELE - Op het Kerkplein in Sijsele starten vanavond de vierdaagse Winterfeesten met een modeshow om 20 uur. De toegang is volledig gratis en zeker uw bezoekje waard.

BREAKING

Eveline Van Quekelberghe waarnemend burgemeester Damme

DAMME - Eerste schepen Eveline Van Quekelberghe werd aangesteld als waarnemend burgemeester voor Damme. Ze moet tot 20 december Joachim Coens vervangen die de taak van informateur aanvaard heeft.

Bekijk meer gerelateerde artikels