Regio

Taptoe Brugge pakt uit met topaffiche

BRUGGE - Op zaterdag 6 juli wordt de 32e editie gehouden van de Taptoe Brugge, dit op de Burg in Brugge. Ze pakken dit jaar terug uit met een topaffiche. 

Ze verwachten dit jaar vijf topkorpsen met onder meer het Trompetterkorps van de Koninklijke Escorte te Paard van de Federale Politie. Het voorprogamma zal verzorgd worden door Hoger Op Aartrijke. Alle info rond het programma en reservatiemogelijkheden vind je via https://www.taptoebrugge.be/    

Bron: Foto©TIR

Bekijk Ook

BREAKING

Parfumerie Ici Paris XL is één jaar jong

SINT-KRUIS - De parfumerie Ici Paris XL aan de Maalsesteenweg in SInt-Kruis is één jaar jong. Al heel wat mensen hebben de weg gevonden naar de zaak aan de rand van de stad met gratis parking voor de deur.  

BREAKING

Fietsster ten val op gladde Scheepsdalebrug

BRUGGE - Een fietsster is vanmorgen ten val gekomen op een gladde Scheepsdalebrug. Het leek er op dat het fietspad van de brug niet gestrooid werd.  

BREAKING

Garage sale van unieke kerstgeschenken in Koetelwijk Brugge

BRUGGE - Eef Proft pakt vandaag en morgen vrijdag in de namiddag uit met een garage sale van unieke kerstgeschenken. Ze maakt versierde en beschilderde flessen, potjes, blikken dozen en lantaarns. 

BREAKING

Tweedaags programma voor Kerstival in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Er is voor Kerstival in Sint-Kruis terug een tweedaags programma. Op zaterdag 21 en zondag 22 december zijn er tal van activiteiten. 

BREAKING

Bestel nu voor de eindejaarsfeesten bij de Oesterput Blankenberge

BLANKENBERGE - Voor de komende eindejaarsfeesten pakt de Oesterput Blankenberge terug uit met take a way met feestelijike gerechten. 

BREAKING

Nu vrijdag start eindejaarsactie in De Haan en Wenduine

DE HAAN/WENDUINE - Nu vrijdag start de eindejaarsactie van de handelaars in De Haan en Wenduine. Er zijn tal van schaatsbeurten en geschenkbonnen te winnen.  

BREAKING

Rotary Damme schenkt kerstpakketten

DAMME - Vandaag heeft Rotary Damme 98 kerstpakketten geschonken voor mensen die het minder breed hebben. Ze zullen verdeeld worden via het Sociaal Huis. 

Bekijk meer gerelateerde artikels