Regio

Genieten van een aperitief en een hapje vlakbij de reien bij Au Gusto

BRUGGE - Het nieuwe Italiaanse restaurant Au Gusto op de site Oud Sint-Jan in Brugge heeft hun terras en lounge klaar vlakbij de Brugse reien. Je kan er zes dagen per week vanaf 11 uur terecht om te genieten van een aperitief. 

Er wordt gekozen voor de traditionele Italianse aperitieven met de Spritz, de Negroni, cocktails, wijntjes en prosecco. Bij uw aperitief kan je kiezen voor heerlijke Italiaanse hapjes met keuze tussen charcuterie met de Parma ham, kazen of bruschetta. Morgen vrijdag is er de opening van de zaak met een gratis Negroni voor de eerste 150 klanten.   

Bron: Foto©Au-Gusto Brugge

Bekijk Ook

BREAKING

Ip Zilleghem Platse terug open na verlof

ZEDELGEM - De verswinkel Ip Zilleghem Platse is vanaf vandaag terug open voor hun klanten. De uitbaters zijn terug na een deugddoend verlof.  

BREAKING

Morgen dinsdag naar de marktdag in Roeselare

ROESELARE - In het centrum van Roeselare wordt wekelijks op dinsdagvoormiddag een marktdag gehouden met een ruim aanbod aan food en non food producten.

BREAKING

Nu donderdag cyclocross in Ardooie

ARDOOIE - Nu donderdag is er in Ardooie cyclocross. Het gaat om de 15e grote prijs Daniël Callewaert. De wedstrijden starten vanaf 12 uur. De tickets aan de deur kosten 10 euro.

BREAKING

DIY beurs in Brugge lokte heel wat volk

BRUGGE - In de grote benedenzaal van het Oud Sint-Jan werd zondag de DIY beurs gehouden. De bezoekers konden er alles vinden rond handwerk.  

BREAKING

Druk voor brandweer Westhoek na fiks onweer

WESTKUST - Aan de Westkust is er vanavond een fel onweer geweest. De brandweer van de zone Westhoek kreeg heel wat oproepen binnen van stormschade.

BREAKING

Wenduine viert Halloween

WENDUINE - In Wenduine wordt op donderdag 31 oktober Halloween gevierd. Er staat die avond heel wat op het programma. 

BREAKING

Onweer boven West-Vlaanderen

WEST-VLAANDEREN - Na een fiks onweer in het westen van Frankrijk is er nu onweer boven West-Vlaanderen.

BREAKING

Weerfoto 104 van Frank op televisie

BRUGGE - Vandaag was de 104e weerfoto van de Brugse hobbyfotograaf Frank Vergucht te zien op televisie. Sabine liet een foto zien van de Rozenhoedkaai in Brugge.  

Bekijk meer gerelateerde artikels