Regio

Vandaag zomerbraderie in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - In de Brugse deelgemeente Sint-Kruis pakt Unizo vandaag uit met hun zomerbraderie. De handelaars aan de kerk zetten vandaag hun deuren open.

Het gedeelte van de Moerkerkesteenweg aan de kerk wordt verkeersvrij gemaakt. Voor de kinderen zijn er tal van spelen en springkastelen. De handelaars pakken uit met mooie kortingen. Loop zeker eens langs in de modezaak Caprice en bij Lingerie Ultime, beiden gevestigd in het winkelcentrum aan de kerk. Er komen twee foodtrucks met hamburgers en wafeltjes.

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Zuienkerke heeft hun nieuwe inwoners verwelkomd

ZUIENKERKE - In Zuienkerke werden vrijdagavond de nieuwe inwoners verwelkomd. Het voorbije jaar werden 150 nieuwe inwoners genoteerd die uitgenodigd werden voor een rondleiding in het gemeentehuis en een voorstelling van het schepencollege. 

BREAKING

Zaterdagmarkt in Ieper in gewijzigde opstelling

IEPER - In Ieper is vrijdag de kerstmarkt en ijspiste van start gegaan. Vandaag is er een optreden van de groep Sjakos Elektriek.

BREAKING

Nieuw bord naar Koolkerke

KOOLKERKE - Na aandringen van gemeenteraadslid Jasper Pillen heeft het stadsbestuur van Brugge nu een nieuw bord geplaatst die de weg wijst naar Koolkerke. Het vroegere bord was echt aan vervanging toe.   

BREAKING

Brugje in domein Ten Poele wordt aangepakt

BRUGGE - In het domein Ten Poele wordt het brugje aangepakt die sinds eind oktober in slechte staat is. Er werd een kegel geplaatst om de slechte toestand te signaleren.

BREAKING

Vitamientjes voor de parkwachters

ICHTEGEM - Nog tot en met zondag is het week van de afvalophaler en recyclageparkwachter. Daarbij worden ze eens in de kijker gezet voor hun inzet om alles netjes te houden.    

BREAKING

Twee pakjesautomaten voor Linter

LINTER - In Linter komen er twee pakjesautomaten van bpost. Die krijgen een plaats aan het gemeentehuis en aan het mobipunt in Drieslinter.

BREAKING

Veel lovende reacties op lichtparcours op sociale media

BRUGGE - Heel wat Bruggelingen zijn op sociale media bijzonder lovend voor de sfeervolle verlichting van de Brugse Vesten, Koning Albertpark en Minnewater.

Bekijk meer gerelateerde artikels