Regio

Vandaag zomerbraderie in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - In de Brugse deelgemeente Sint-Kruis pakt Unizo vandaag uit met hun zomerbraderie. De handelaars aan de kerk zetten vandaag hun deuren open.

Het gedeelte van de Moerkerkesteenweg aan de kerk wordt verkeersvrij gemaakt. Voor de kinderen zijn er tal van spelen en springkastelen. De handelaars pakken uit met mooie kortingen. Loop zeker eens langs in de modezaak Caprice en bij Lingerie Ultime, beiden gevestigd in het winkelcentrum aan de kerk. Er komen twee foodtrucks met hamburgers en wafeltjes.

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Gidsenbond organiseert nu zondag wandeling in het Stille Brugge

BRUGGE - De Brugse Gidsenbond organiseert nu zondag 2 augustus een wandeling in het stille Brugge. De wandelingen starten om 14.30 en 16.30 uur telkens in groepjes met negen met gids. 

BREAKING

Dit weekend beiaardconcerten met muziek van Will Tura

BRUGGE - Dit weekend zal de beiaardier in Brugge nummers brengen van de gekende zanger Will Tura die zondag 2 augustus tachtig jaar wordt. Zijn verjaardag zou in zijn geboortestad gevierd worden met de onthulling van een beeld en een concert. Door het Corona virus werd dat uitgesteld.    

BREAKING

Morgen zaterdag start van de solden bij Lingerie Ultime in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Morgen zaterdag gaan de solden van start. Die werden door de overheid uitgesteld omwille van de Corona tijden. De solden van juli kwamen te vroeg na het einde van de lockdown.

BREAKING

Ook druk op de stranden in Zeeland

ZEELAND (NEDERLAND) - Het was niet alleen bij ons aan de kust druk maar ook in Zeeland. Door de warme temperaturen trokken velen naar zee om afkoeling te zoeken. 

BREAKING

Circus Barones volgende week niet naar De Haan

DE HAAN - Circus Barones schrapt vroegtijdig hun zomertournee omwille van de verscherpte Corona maatregelen. Ze doen nog eventjes verder in Bredene tot en met zondag maar gaan volgende week niet naar De Haan. 

BREAKING

Summer at Kasteel Moerkerke

MOERKERKE - Het ganse weekend kan je naar de zomerbar van het Kasteel Moerkerke. Op het terras kan je genieten van tal van zomerse drankjes en heerlijke bites waaronder de tapasplank. 

BREAKING

Geen Hof en Huis meer dit jaar omwille van Corona

TORHOUT - Het event Hof en Huis kan dit jaar niet meer georganiseerd worden omwille van de Corona maatregelen. Al meerdere malen werd het event uitgesteld en nu was het tweede weekend van september gepland. 

Bekijk meer gerelateerde artikels