Regio

Tjens Matic met Arno mochten Kneistival openen

HEIST - Op het Heldenplein in Heist is dinsdagavond het gratis pop- en rockfestival Kneistival van start gegaan. Nog tot en met zondag 21 juli zijn er dagelijks gratis optredens gepland.  

Dinsdagavond zorgde Tjens Matic met de gekende Arno voor een schitterende start. Vandaag verwachten ze Sun Gods, Danny Vera en de Bootleg Beatles. De optredens starten om 20 uur. Deze namiddag kwam de Ketnetband reeds langs.

Bron: Foto©Frank Vergucht/The Bruges Feeling by Frank

Bekijk Ook

BREAKING

Oesterput Blankenberge pakt uit met herfst afhaalpakket

BLANKENBERGE - Het restaurant Oesterput in Blankenberge pakt tijdens de komende weken van 25 oktober tot en met 11 novermber uit met een herfst afhaalpakket. 

BREAKING

Al heel wat voorstellIngen van afscheidsshow Gert en Samson uitverkocht

PUURS - In het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs staan Samson en Gert nog eens op de planken voor de echte afscheidsshow. De voorstellingen starten op 21 december en de allerlaatste is gepland op 18 april 2020.     

BREAKING

Van ijssalon naar kerstwinkel in de Wollestraat in Brugge

BRUGGE - De Unicorn House in de Wollestraat in Brugge is niet langer meer het roze ijssalon de komende weken maar een heuse kerstwinkel met heel wat leuke spulletjes voor de komende feestdagen. 

BREAKING

Meer dan honderd belangstellenden voor jobdag bij Marine Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Bij de Marine in Zeebrugge zijn er vandaag meer dan honderd belangstellenden langs geweest voor de tweede jobdag bij Defensie. Een aantal kazernes waren vandaag open om de nodige vacatures ingevuld te krijgen.

BREAKING

Zeebrugse havenbaas Joachim Coens kandidaat voorzitter CD&V

ZEEBRUGGE - De Zeebrugse havenbaas Joachim Coens is de zesde kandidaat voor het voorzitterschap van de CD&V in Vlaanderen.   

BREAKING

Vanaf volgend weekend Winterfoor in Brugge

BRUGGE - Vanaf volgend weekend is er Winterfoor met attracties op het Simon Stevinplein en op het Zand.

BREAKING

Nog tot en met vanavond kleiduifschieting in Maldegem

MALDEGEM - In Maldegem wordt vandaag aan kleiduifschieten gedaan. Nog tot 19 uur wordt geschoten op vliegende schijfjes. De sport is gegroeid uit de jacht toen nog op levende vogels geschoten werd.  

BREAKING

Petanquers kunnen voortaan terecht in oude brandweerkazerne Aarsele

KORTRIJK - In de oude brandweerkazerne van Aarsele kan er voortaan petanque gespeeld worden. Per sessie kunnen telkens twintig mensen tegelijk petanque spelen. 

BREAKING

Nieuw Huis van het Kind opgeleverd in Hechtel Eksel

HECHTEL-EKSEL - In Hechtel-Eksel werd het nieuwe Huis van het Kind officieel in gebruik genomen.    

BREAKING

Groene vlaggen voor vijf West-Vlaamse scholen

WEST-VLAANDEREN - Vlaams Minister Zuhal Demir heeft vijf groene vlaggen mogen overhandigen voor hun voortrekkersrol van duurzaamheid. 

Bekijk meer gerelateerde artikels