Regio

Tjens Matic met Arno mochten Kneistival openen

HEIST - Op het Heldenplein in Heist is dinsdagavond het gratis pop- en rockfestival Kneistival van start gegaan. Nog tot en met zondag 21 juli zijn er dagelijks gratis optredens gepland.  

Dinsdagavond zorgde Tjens Matic met de gekende Arno voor een schitterende start. Vandaag verwachten ze Sun Gods, Danny Vera en de Bootleg Beatles. De optredens starten om 20 uur. Deze namiddag kwam de Ketnetband reeds langs.

Bron: Foto©Frank Vergucht/The Bruges Feeling by Frank

Bekijk Ook

BREAKING

Nu zondag opnieuw rommelmarkt in Zwevezele

ZWEVEZELE - In de vroegere fabriek Den Eikel aan de Brugsesteenweg in Zwevezele wordt nu zondag opnieuw rommelmarkt gehouden. Er is een ruim aanbod met een 3000 vierkante meter grote fabriekshal.

BREAKING

Stoomcentrum Maldegem mocht Frances Lefebure verwelkomen als vrijwilliger

MALDEGEM - In het populaire VTM programma Make Belgium Great Again had Frances Lefebure opgeroepen om zoveel mogelijk aan vrijwilligerswerk te doen. Zaterdag gingen duizend Vlamingen voor enkele uren aan de slag. Ze wisten niet vooraf waar ze zouden terecht komen. 

BREAKING

Weerfoto 107 op het tv scherm

BRUGGE - Frank Vergucht, intussen gekend bij heel wat Bruggelingen maar ook toeristen, heeft vandaag de 107e foto van hem zien verschijnen in het weerbericht op Eén. 

BREAKING

Pompoenpitolie te koop op de markt

TORHOUT/OUDENBURG - Filip Van Craeymeersch weet alles van groenten en fruit. Hij is zo wat dagelijks op de markt te vinden met zijn kwaliteitsvolle producten. Hij promoot de pompoen pit olie die je kan gebruiken in de keuken en bijonder gezond is.

BREAKING

Twee ambulanciers vanavond aangevallen met mes

KORTRIJK - Vanavond werden twee ambulanciers van de Hulpverleningszone Fluvia aangevallen door een patiënt die ze moesten ophalen.  

BREAKING

Wie heeft ring gevonden op de site van B-Park in Brugge

BRUGGE - Op 15 november heeft Liesbeth haar ring verloren op de parking van B-Park in Sint-Pieters. Ze moet haar ring in de late namiddag verloren hebben op de parking van Carrefour Hypermarkt.

BREAKING

Bibliotheek De Zorge in Sint-Kruis terug open voor het publiek

SINT-KRUIS - De bibliotheek de Zorge aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis is sinds vandaag terug open voor het publiek.

BREAKING

Vijf bestuurders onder invloed

BLANKENBERGE/ZUIENKERKE - De lokale politie van Blankenberge/Zuienkerke heeft een alcohol en snelheidscontrole gehouden in hun zone.  

BREAKING

Winter in het park in Oostende start op 29 november

OOSTENDE - In het Leopoldpark in Oostende beloven het vanaf 29 november terug drukke weken te worden met het event Winter in het park. Tot en met 5 januari 2020 is er kerstmarkt en kan je in het prachtige decor van het park de schaatsen aanbinden.  

BREAKING

Herfst in het Brugse Begijnhof levert mooie beelden op

BRUGGE - De herfst in het Brugse Begijnhof levert mooie kleuren op en dat weet Frank Vergucht uit Brugge. Hij kan genieten van de stilte in het Begijnhof.

Bekijk meer gerelateerde artikels