Regio

Culinaire verwennerij bij Au Gusto Brugge

BRUGGE - In Brugge kan je sinds enkele weken genieten van de betere Italiaanse keuken. Bij Au Gusto op de site Oud Sint-Jan hebben ze gekozen voor de authentieke keuken.   

Eén van de toppers op hun kaart is de Osso Buco Milanese, bereid met het beste vlees. De ganse dag door kan je er genieten van de heerlijke Italiaanse aperitieven waarbij je kleine hapjes kan bestellen. Over de middag en 's avonds kan je in het restaurant à la carte eten. Het is er heerlijk vertoeven op hun terras bij de reien.

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Zon lokt volk naar de zaterdagmarkt

BRUGGE - De zon lokt volk naar de wekelijkse zaterdagmarkt op het Zand en de Vrijdagmarkt in Brugge. Er is een mooi aanbod van verse voeding en non food.

BREAKING

Andere vertrektijden van treinen vanuit Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Door werken aan de treinsporen zullen de L treinen vanuit Zeebrugge Strand op andere uren vertrekken dan gewoonlijk. Het gaat om de treinen met bestemming Gent Sint-Pieters.  

BREAKING

Morgen toost het stadsbestuur met inwoners van Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Op het Marktplein van Zeebrugge wordt morgen zondag de nieuwjaarsdrink gehouden met de bevolking van Zeebrugge. 

BREAKING

Volgende twee weeekends geen treinverkeer tussen De Panne en Veurne

DE PANNE/VEURNE - Tussen De Panne en Veurne zal er de komende twee weekends geen treinverkeer mogelijk zijn omwille van werken aan de sporen.

BREAKING

Avanti Brugge speelt morgen zondag topper tegen Sijsele

BRUGGE - In Sport Vlaanderen in Assebroek speelt de Brugse basketbalclub Avanti Brugge morgen zondag om 11 uur tegen de buren van Sijsele. Het belooft een spannende wedstrijd te worden.

BREAKING

Italiaanse topkeuken in Oostende

OOSTENDE - De Oostendenaars zijn bijzonder lovend over het restaurant Zaz Cuisine, een Italiaans visrestaurant in de Van Iseghemlaan in Oostende. 

Bekijk meer gerelateerde artikels