Regio

Ook bij regenweer heeft de kust heel wat te bieden

KUST - De dag is vandaag gestart met onweer en flinke regenbuien. Toch moet het geen dag zijn om de ganse dag binnen te blijven. Aan de kust is er ook indoor heel wat te beleven. Voor een vlotte verplaatsing kan je gebruik maken van de kusttram.  

In Blankenberge kan je naar het Serpentarium (foto) waar je tal van unieke reptielen kan bewonderen, naar het Sea Life, naar de bowling, naar de Finley bar op de Pier of minigolf spelen in het donker. Verder is er ook nog het Belle Epoquecentrum. In Koksijde kan je naar het Abdijmuseum of naar de expo over Paul Delvaux in de kapel Ster der Zee. In Oostduinkerke is er het Visserijmuseum met herberg. In Middelkerke kan je deze namiddag om 16 uur naar het circus. In De Haan kan je zwemmen bij Sunparks maar ook naar het indoor kinderspeeldorp. In Oostende kan je naar Hangtime waar de kinderen zich kunnen uitleven op de trampolines of naar het Noordzeeaquarium bij de Vistrap. In Bredene kan je naar de gratis expo Funny Pictures in het Staf Versluyscentrum of naar het Heemkundig Museum Turkeyenhof. In Knokke kan je gaan zwemmen in Duinenwater of meer over de oorlogsjaren te weten komen in het For Freedom museum. In Heist kan je dan weer naar het Sincfala museum. In Zeebrugge kan je naar het maritiem themapark Seafront waar je nu in het vroegere lichtschip Westhinder kan genieten van een drankje.      

Bron: Foto┬ęSerpentarium/Jonas Verhulst

Bekijk Ook

BREAKING

Komende zondag topper Avanti tegen Koksijde

ASSEBROEK - In Sport Vlaanderen wordt nu zondag de topper gespeeld tussen de Brugse basketbalclub Avanti Brugge en Koksijde. Koksijde staat tweede in het klassement.   

BREAKING

Sint kwam ook langs in de Zoo van Antwerpen

ANTWERPEN - De Sint kwam ook langs in de Zoo van Antwerpen. Daar werden de dieren verwend met lekkers. Alles werd geleverd in jutezakken. 

BREAKING

File op de E403 richting Kortrijk

LICHTERVELDE - Op de E403 snelweg richting Kortrijk is er momenteel file na een verkeersongeval. Er is een moeilijke doorgang ter hoogte van Lichtervelde.  

BREAKING

Nu zaterdag Bal van de Burgemeester in Blankenberge

BLANKENBERGE - In Blankenberge wordt nu zaterdag 7 december het Bal van de Burgemeester gehouden. De dresscode is zwart en wit.

BREAKING

Vandaag tweede dag Bedrijvencontactdagen in Kortrijk

KORTRIJK - Vandaag is er de tweede dag van de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo die reeds aan de 17e editie toe is. Er zijn 600 bedrijven te vinden. 

BREAKING

Warmathon ten voordele van de MUG Heli in Assebroek

ASSEBROEK - De zaak Textiel Destrooper uit de Vossensteert in Assebroek pakt uit met een Warmathon ten voordele van de MUG Heli. Op zondag 22 december kan je vanaf 14.45 uur stappen op lopen in de buurt.

BREAKING

Heerliijk lunchen in Brugge

BRUGGE - In Brugge kan je deze middag heerlijk lunchen in Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan in Brugge. Van dinsdag tot en met zaterdag wordt een lunch geserveerd aan 17 euro.

BREAKING

Kreeftenfestijn en suggesties in Oesterput Blankenberge

BLANKENBERGE - In het Restaurant Oesterput in Blankenberge loopt momenteel een Kreeftenfestijnmenu aan 55 euro per persoon.

BREAKING

Vandaag Dag van de Vrijwilligers

VLAANDEREN - Het is vandaag de dag van de vrijwilligers. Wij willen langs deze weg alle vrijwilligers even in de bloemetjes zetten. Ze verzetten heel wat werk.

BREAKING

Heerlijke klaaskoeken bij aankoop vanaf 25 euro bij Verswinkel Ip Zilleghem Platse

ZEDELGEM - Voor Sinterklaas worden de klanten van de Verswinkel Ip Zilleghem Platse verwend. Bij hun aankoop vanaf 25 euro (nog tot en met zondag 8 december) krijgen ze twee klaaskoeken gratis aangeboden.

Bekijk meer gerelateerde artikels