Brugge

Volgend weekend Foodtruckfestival in Brugge

BRUGGE - In de Brugse wijk Sint-Jozef wordt volgend weekend van vrijdag tot en met zondag het foodtruckfestival Sounds Delicious gehouden.  

De organisatoren verwachten heel wat mobiele keukentjes met onder meer de foodtruck van de gekende zaak 't Werftje in Zeebrugge. Ze serveren alle lekkers uit de zee. Verder zullen er heerlijke pasta's, Thaise specialiteiten, wijnen, poffertjes,....zijn. Op het foodtruckfestival zijn de kinderen meer dan welkom want is er een aparte speelzone voorzien.     

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Club Brugge wint Brugse Metten tegen Lille met 2-0 cijfers

BRUGGE - De Brugse Metten van Club Brugge lokken jaarlijks heel wat volk maar dit jaar was het Corona virus de spelbreker. Club won vanavond tegen hef Franse Lille met 2-0 cijfers. 

BREAKING

Cercle verliest met 0-4 in oefenduel tegen Deinze

RUDDERVOORDE - In Ruddervoorde heeft Cercle Brugge deze namidda een oefenwedstrijd gespeeld achter gesloten deuren, dit tegen Deinze. Ze hebben die wedstrijd met 0-4 verloren. 

BREAKING

Bekerfinale in Kinepolis Brugge

BRUGGE - Op zaterdag 1 augustus speelt Club Brugge de bekerfinale voetbal tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gezien de Corona maatregelen achter gesloten deuren gespeeld.

BREAKING

We Can Dance Beachbar en Urban Beach van Basics in Zeebrugge Bad

ZEEBRUGGE - Op het strand van Zeebrugge kan je dezer dagen naar de We Can Dance Beachbar en naar de Urban Beach Basics. Bij We Can Dance kan je een comfortabele strandzetel huren, genieten van zomerse drankjes, heerlijke garnaalkroketten van 't Werftje maar ook vooral genieten van de dj's die zorgen voor de nodige sfeer. 

BREAKING

Toekomst voor vroegere stelplaats De Lijn

ASSEBROEK - De stad Brugge heeft de toekomst vastgelegd van de vroegere site van De Lijn in Assebroek. Deze site aan het Gaston Roelandtsrplein staat nu terug volledig leeg na het vertrek van Garrincha.   

BREAKING

Sterrenchef Gert De Mangeleer lanceert ijsjes

BRUGGE - Op het Zand in Brugge opent sterrenchef Gert De Mangeleer morgen zijn pop up ijsjestore Iceconic met vijf soorten ijs.

BREAKING

Feestcomité Zeebrugge pakt uit met gezinszoektocht

ZEEBRUGGE - Het Feestcomité van Zeebrugge probeert deze zomer nog heel wat te organiseren dat Corona veilig is. Zo is er nu een gezinszoektocht gelanceerd om met uw eigen bubbel te ondernemen.

BREAKING

Food boulevard aan Seafront in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Het is heerlijk vertoeven aan het maritieme themapark Seafront in de Vismijnstraat in Zeebrugge. Je kan er tal van foodtrucks vinden. 

BREAKING

Vandaag live optreden van Peter Locket in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Bistro Old Steamer aan de Rederskaai in Zeebrugge pakt elke zondag van de maanden juli en augustus uit met een live optreden. Deze namiddag is er een optreden om 17 uur op het uitgebreide terras. 

BREAKING

Auto vatte vuur na ongeval op Astridlaan in Assebroek

ASSEBROEK - Een jongeman uit Beernem is zaterdagmorgen rond 1 uur tegen een geparkeerde wagen terecht gekomen bij een ongeval langs de Astridlaan in Assebroek.

Bekijk meer gerelateerde artikels