Regio

Vanavond topambiance verwacht op Verloren Hoekfeesten

BRUGGE - Het is vandaag de derde dag van de Verloen Hoekfeesten aan de Kruisvest. Er zijn vanavond drie optredens in de feesttent. 

Om 20;30 uur is er Michael Lanzo, om 21.30 uur de Verloren Diva's die vorige week reeds te zien waren op Brugge Zingt en om 22.30 uur Corry Konings. Morgen maandag is er een optreden van Eveline Cannoot en van de travestiegroep The Sparkling Diamonds en op dinsdagavond het gekende damesvoetbal en een optreden van The New Image.      

Bron: Foto©Linda Schamps

Bekijk Ook

BREAKING

Deze middag heerlijk lunchen in Brugge

BRUGGE - Van dinsdag tot en met vrijdag wordt er dagelijks een lunch geserveerd aan 17 euro met voor- en hoofgerecht.

BREAKING

Klein Strand Jabbeke pakt uit met zomerprogramma

JABBEKE - Het Klein Strand in Jabbeke heeft dan toch nog een zomerprogramma klaar. Er is de ganse zomer heel wat te beleven. 

BREAKING

Ook niet hotelgasten zijn welkom in Hotel Velotel

BRUGGE - Het hotel Velotel aan de rand van de Brugse binnenstad is bijzonder rustig gelegen. Het viersterrenhotel is volledig Corona proof voor een veilige vakantie. 

BREAKING

Restaurant Breydel De Coninc pakt deze week uit met lunch

BRUGGE - Het Restaurant Breydel De Coninc in de Breidelstraat in Brugge pakt deze week uit met een lunch aan 25 euro.

BREAKING

Vakantie in eigen land: het Brugs Ommeland

DAMME - Het Brugs Ommeland heeft heel wat te bieden aan de vakantiegangers. Vanuit Brugge kan je met de Lamme Goedzak naar het Uilenspiegelstadje Damme waar je onder meer het Uilenspiegelmuseum kan bezoeken. Je vindt heel wat gezellige horecazaken in Damme.   

BREAKING

Vandaag een dagje naar Brugge

BRUGGE - Heel wat hotelgasten en tweedeverblijvers uit eigen land of Nederland volgen onze website tijdens de zomermaanden op zoek naar leuke tips voor een dagje weg. Vandaag zetten wij Brugge in de kijker.   

Bekijk meer gerelateerde artikels