Regio

Snel drukwerk nodig? Printdeal.be heeft de oplossing

BELGIE -Soms heb je als ondernemer ineens snel drukwerk nodig. Liefst over tien minuten al. Nu is dat uiteraard onmogelijk al kan Printdeal heel veel. Je kiest er voor een spoedzending of je bestelt voor 18.30 uur en je hebt het de volgende dag al in huis. Printdeal helpt je uit de brand en biedt bovendien kwalitatief uitstekend drukwerk in de breedste zin.

Productie in eigen huis staat voor een snelle levering

Bij Printdeal vind je werkelijk alles. Ze hebben tal van drukwerk opties voor promotie voor de horeca, stickers, relatiegeschenken, presentatiemateriaal en buitenreclame. Daarnaast kan ook bedrijfskleding – met bedrukking uiteraard- geleverd worden, net als tassen en andere verpakkingen. Omdat de productie in eigen huis plaatsvindt kan altijd supersnel geleverd worden zonder dat dit ten koste gaat van de geboden kwaliteit. Printdeal biedt de mogelijkheid om zelf online je drukwerk te ontwerpen en zoals gesteld kun je ervoor kiezen een spoedbestelling aan te vragen. Soms biedt dit uitkomst als je gewoon zo snel mogelijk over je drukwerk moet beschikken. Bedrijven vinden in deze onderneming de specialist vaak de gedroomde partner als het gaat om visitekaartjes, enveloppen met bedrukking, briefpapier, bureau onderleggers en kalenders.

Flyers en folders zijn nog steeds doeltreffend

Moet je als ondernemer op korte termijn reclame maken voor een product, dienst, opening of evenement? Dan wil je graag snel de beschikking over flyers, folders, visitekaartjes, brochures, magazines, posters en spandoeken. Want je wilt graag opvallende aandacht voor dit evenement. Hoewel we echt in een digitale wereld leven is bewezen dat flyers en folders nog steeds doeltreffend zijn om lokaal de beste reclame te maken.  En om de prijzen van drukwerk hoef je het zeker niet te laten. Voor kwalitatief ijzersterk drukwerk betaal je zeer scherpe prijzen waarbij geldt dat hoe meer je bestelt, hoe goedkoper je bestelling wordt.

Korte lijnen door een vaste contactpersoon

Soms wil je op korte termijn iets organiseren en heb je dus snel drukwerk nodig. Wat je dan moet doen is meteen contact opnemen met Printdeal. Het voordeel is dat je snel geleverd krijgt en dat je een vaste contactpersoon krijgt met wie je contact houdt. Ook dat is wel zo prettig want zo blijven de lijnen lekker kort. Panikeer niet als je al de volgende dag drukwerk in huis moet hebben. Printdeal maakt het mogelijk.

Bron: Foto©LEQPD

Bekijk Ook

BREAKING

Week van het bos: Waggelwater

SINT-ANDRIES - Het Waggelwaterbos is een bos dat minder gekend is maar toch de moeite is om te bezoeken. In het minder dan zeven hectare grote bos is er een speelbos en een visvijver. Je kan er genieten van de vele watervogels die er zich ophouden.

BREAKING

Blankenberge in het teken van Halloween tijdens herfstvakantie

BLANKENBERGE - De stad Blankenberge staat in het teken van Halloween tijdens de komende herfstvakantie.  Er zal heel wat te beleven zijn vanaf zaterdag 26 oktober. 

BREAKING

Naaicafé De Stoffemiekes in Assebroek lokte meteen heel wat volk

ASSEBROEK - In café Het Nieuw Gemeentehuis op het Gaston Roelandtsplein in Assebroek werd het naaicafé gehouden van de Stoffemiekes. Ze komen nu regelmatig samen om te naaien.   

BREAKING

Al winterfoto 105 voor Frank vandaag

BRUGGE - De Brugse hobbyfotograaf Frank Vergucht haalde vandaag zijn 105e weerfoto op het kleine scherm. Het is een foto van de Brugse Markt met een blauwe lucht want er waren vandaag al snel opklaringen. 

BREAKING

Vijf nieuwe winkels in K in Kortrijk

KORTRIJK - In het shoppingcentrum K in Kortrijk zijn er vijf nieuwe winkels en er lopen nog gesprekken met andere bedrijven om zich daar te vestigen.   

BREAKING

Voorbereidingen voor Wintergloed aan Minnewaterpark

BRUGGE - Aan het Minnewaterpark in Brugge zijn de voorbereidingen gestart voor Wintergloed, het winterse event voor Brugge. 

BREAKING

Louise Brison pakt uit met degustatiedagen

SINT-MICHIELS/BRUGGE - Op zaterdag 16 en zondag 17 november zijn er in de zaak Weinebrugge de jaarlijkse degustatiedagen van Louise Brison in aanwezigheid van de Franse wijnboeren. Naast de degustatie van de wijnen kan je er ook degustatiebordjes kopen.    

BREAKING

Morgen dag van de jeugdbeweging

VLAANDEREN - Het is morgen de dag van de jeugdbeweging in gans Vlaanderen. In tal van steden en gemeenten worden de leden van de jeugdbewegingen morgen in  de kijker gezet. 

BREAKING

Winnaars all-in actie van het Koopweekend Brugge zijn gekend

BRUGGE - De winnaars van het koopweekend van begin oktober in de Brugse binnenstad zijn bekend.  Er waren bij de 55 deelnemende handelaars 5x1000 euro aankoopbons te winnen voor overnachting, shopping en eten. 

BREAKING

Nu zondag paardenzegening in Torhout

TORHOUT - In Torhout is er nu zondag paardenzegening. De ruiters en menners worden om 10 uur verwacht aan de kerk in het centrum waar ze gewijd zullen worden.

Bekijk meer gerelateerde artikels