Regio

Zalmsalade uit eigen atelier bij Slagerij Sam en Evelien

SINT-KRUIS - Bij Slagerij Sam en Evelien aan de Moerkerkesteenweg kan je nu zalmsalade  kopen uit eigen atelier. Alle salades en heel wat charcuterie wordt in eigen huis gemaakt.

Ook de vele soepen en bereide gerechten komen uit eigen atelier. Zo willen Sam en Evelien een nog betere kwaliteit kunnen aanbieden aan hun klanten. Intussen kent de weekendpromo van de kippen bijzonder veel succes. Op zaterdag en zondag gaan de kippen aan het spit de deur uit aan slechts 5 euro. Vooraf bestellen is een warme aanrader. Verder hebben intussen al heel wat klanten de weg gevonden naar hun webshop. Je moet nog enkel betalen en afhalen.   

Bron: Foto┬ęSlagerij Sam en Evelien

Bekijk Ook

BREAKING

Nu vrijdag start van kerstmarkt op Simon Stevinplein in Brugge

BRUGGE - Alle voorbereidingen voor de opbouw van de kerstmarkt op het Simon Stevinplein in Brugge zijn achter de rug. De kerstmarkt kan nu vrijdag starten met heel wat standhouders en kindvriendelijke kerstattracties.

BREAKING

Genieten van een mooi herfstweekend

BRUGGE - Iedereen kon genieten van een mooi herfstweekend met heel wat zonnige periodes en een prachtige zonsondergang.  

BREAKING

Foto van de dag: het prachtige Minnewater

BRUGGE - Ondanks haar verjaardag trok Linda vandaag door de stad voor mooie foto's van de Breydelstad. We kozen dan ook vandaag om één van haar foto's uit te roepen als foto van de dag.

BREAKING

Eerste nederlaag voor Avanti Brugge

BRUGGE - Het was deze namiddag voor Avanti Brugge een eerste nederlaag. Ze hebben hun bekerwedstrijd op Sijsele verloren met 90-71 cijfers.

BREAKING

Vanaf vrijdag 29 november schaatsen op echt ijs in Knokke

KNOKKE - Op vrijdag 29 november opent de schaatspiste op het Verweeplein in Knokke. Morgen maandag starten ze met de opbouw.

BREAKING

Seinen gestoord tussen Brugge en Oostende

BRUGGE/OOSTENDE - De seinen op de spoorlijn tussen Brugge en Oostende zijn verstoord. Dat zorgt voor vertragingen op deze drukke spoorlijn. 

Bekijk meer gerelateerde artikels