Regio

Zalmsalade uit eigen atelier bij Slagerij Sam en Evelien

SINT-KRUIS - Bij Slagerij Sam en Evelien aan de Moerkerkesteenweg kan je nu zalmsalade  kopen uit eigen atelier. Alle salades en heel wat charcuterie wordt in eigen huis gemaakt.

Ook de vele soepen en bereide gerechten komen uit eigen atelier. Zo willen Sam en Evelien een nog betere kwaliteit kunnen aanbieden aan hun klanten. Intussen kent de weekendpromo van de kippen bijzonder veel succes. Op zaterdag en zondag gaan de kippen aan het spit de deur uit aan slechts 5 euro. Vooraf bestellen is een warme aanrader. Verder hebben intussen al heel wat klanten de weg gevonden naar hun webshop. Je moet nog enkel betalen en afhalen.   

Bron: Foto┬ęSlagerij Sam en Evelien

Bekijk Ook

BREAKING

Mintus lanceert gezelschapsspel De Ridders van Professor Mintus

BRUGGE - Mintus heeft in Brugge een gezelschapsspel gelanceerd onder de noemer De Ridders van Professor Mintus. Het moet een minder jong publiek laten kennis maken met de dienstencentra.

BREAKING

Stefanie wint strandshoppingtas van Lingerie Ultime

SINT-KRUIS - Lingerie Ultime, actief in het winkelcentrum van Sint-Kruis, heeft zonet de loting gehouden van de wedstrijd voor de strandshoppingtas van Dacapo.  

BREAKING

Al 9000 abonnementen verkocht bij KV Mechelen

MECHELEN - KV Mechelen heeft al 9000 abonnementen verkocht voor komend voetbalseizoen. Ze verkopen die vandaag nog tot 23.59 uur met een korting. 

BREAKING

Vanaf morgen take away grillburgers in Oostende

OOSTENDE - De foorreizigers zitten nog steeds zonder perspectief. Nu woensdag krijgen ze wellicht meer duidelijkheid. Ze starten dan ook take away diensten. 

BREAKING

Ook deze namiddag terug ijsjes in take away bij het Leenhof in Ver-Assebroek

ASSEBROEK - Met het mooie warme weer zijn er deze namiddag vanaf 14 uur terug ijsjes en frisdranken bij het Leenhof in Ver-Assebroek. Velen komen immers wandelen of fietsen in de Assebroekse Meersen.

BREAKING

Delta Park Neeltje Jans terug open vanaf 22 juni

ZEELAND (NEDERLAND) - In Vrouwenpolder in Zeeland zal het Deltapark Neeltje Jans pas op 22 juni terug de deuren openen.   

Bekijk meer gerelateerde artikels