Regio

Dorade filet op de lunch in Restaurant B-In in Brugge

BRUGGE - In het Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan in Brugge kan je dagelijks genieten van een heerlijke lunch aan 17 euro. 

De lunch bestaat vandaag uit een voorgerecht met keuze tussen een pasta carbonara of een bloemkoolsoep en als hoofdgerecht een dorade filet met spinazie en Duglerésaus. Een tafeltje reserveren voor deze middag kan via 050 31 13 00.

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Prachtige weerfoto van Frank in Begijnhof

BRUGGE - De dag is zaterdag mooi gestart met heel wat zon en het was dan ook het ideale moment om een mooie herfstfoto te maken. Dagelijks gaat Frank met de fiets door de stad en zoekt unieke plaatsen voor de weerfoto.   

BREAKING

Op zoek naar leuke zaken rond Kerst

BRUGGE - Het shoppen voor de eindejaarsfeesten in Brugge is gestart en zal de komende weken alleen nog toenemen. Komend weekend starten de winterse events in de stad die terug heel wat toeristen zullen lokken. 

BREAKING

Alcoholcontroles in Blankenberge

BLANKENBERGE - De lokale politie van Blankenberge-Zuienkerke had eerder vandaag aangekondigd dat er dit weekend alcoholcontroles gepland zijn.

BREAKING

Gentse Winterfeesten starten op 6 december

GENT - In Gent gaan op 6 december de Winterfeesten van start. Er valt heel wat te beleven.

BREAKING

Straks in de Zevende Dag over eenzaamheid, asielcentra en politieke advertenties

BRUSSEL - Er staan terug boiende onderwerpen gepland voor de Zevende Dag van straks om elf uur op Eén. 

BREAKING

Drie mannen kregen flinke klappen op hun hoofd

KORTRIJK - Een man werd gedwongen openomen nadat hij in Kortrijk met een stok op het hoofd geslagen had. Het is niet duidelijk wat er precies gebeurd is. 

BREAKING

Winterland Hasselt start op zaterdag 23 november

HASSELT - Van zaterdag 23 november tot en met zondag 5 januari 2020 is er terug Winterland in Hasselt. De organisatoren zijn reeds aan de twaalfde editie toe.

BREAKING

Boetiek Trend op zoek naar een enthousiaste verkoopster

SINT-KRUIS - De Boetiek Trend aan de Maalsesteenweg in Sint-Kruis is momenteel op zoek naar een enthousiaste verkoopster.

Bekijk meer gerelateerde artikels