Regio

Sea The Music nieuwe thema van Bloemencorso Blankenberge

BLANKENBERGE - In Blankenberge is er op zondag 25 augustus terug de jaarlijkse bloemencorso met prachtige bloemencreaties. Thema dit jaar is Sea the music. Het is de traditionele afsluiter van het topseizoen in Blankenberge. 

De stoet vertrekt die zondag vanuit de Kerkstraat waar alle praalwagens en groepen opgesteld zullen worden. De dag voordien kan je op verschillende locaties de laatste voorbereridingen gaan bekijken.  

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Gebak Victor pakt uit met Pinksteractie

SINT-NIKLAAS - Gebak Victor pakt morgen maandag uit met een heuse Pinksteractie. Hun gebakkraam staat aan de Dendermondsesteenweg 180 in Sint-Niklaas.

BREAKING

Afscheid van Roger Decock

AARSELE - Op 93 jarige leeftijd is de voorbije nacht in Aarsele de gekende voormalige renner Roger Decock overleden. Hij koerste in de jaren vijftig. 

BREAKING

Reservaties voor zomer lopen binnen bij Brugse hotels

BRUGGE - Het lijkt er op dat de grenzen de komende zomer zullen open gaan met de buurlanden. Zowel Belgen die kiezen voor eigen land maar ook vanuit de buurlanden wordt geboekt in Brugge. 

BREAKING

Actief Wenduine pakt uit met actie

WENDUINE - Actief Wenduine pakt de komende drie maanden juni, juli en augustust uit met een wedstrijd waarbij je uw aankoopbedrag van 150 euro in Wenduine kan terug winnen in waardebonnen.

BREAKING

NH90 heli opgeroepen naar Zeeuws-Vlaanderen

WESTKAPELLE (NEDERLAND) - De NH90 heli werd deze namiddag opgeroepen voor een medische tussenkomst aan boord van een schip van de rederij Acta Marine.

BREAKING

Vakantie in eigen bubbel in Alicante

ALICANTE (SPANJE) - Heel wat gezinnen willen de komende zomer grote hotels voorkomen. Ze zoeken vaak om in eigen bubbel hun vakantie door te brengen. 

BREAKING

Heel wat pleziervaart en watersport

BEERNEM - Het mooie weer en het verlengde weekend zorgen dit weekend voor heel wat pleziervaart. In de Beernemse Watersportclub was het vandaag druk.

BREAKING

Morgen maandag marktdag in Lissewege

LISSEWEGE - In Lissewege wordt er morgen op Pinksterenmaandag de wekelijkse marktdag gehouden.

BREAKING

Toversluis terug open vanaf morgen

SLUIS (NEDERLAND) - Vanaf morgen maandag mag de horeca terug starten in Nederland maar ook Toversluis. Heel wat families kunnen er genieten van heel wat speelplezier. Er wordt gewerkt met een tijdslot van 2,5 uur.  

BREAKING

Genieten van lekkere ijsjes bij de Ijshoeve in Damme

DAMME - De Ijshoeve in Damme was vandaag een stopplaats voor heel wat fietsers die genoten van de polderstreek. Het is er rustig en aangenaam fietsen met het mooie weer.  

Bekijk meer gerelateerde artikels