Regio

Sea The Music nieuwe thema van Bloemencorso Blankenberge

BLANKENBERGE - In Blankenberge is er op zondag 25 augustus terug de jaarlijkse bloemencorso met prachtige bloemencreaties. Thema dit jaar is Sea the music. Het is de traditionele afsluiter van het topseizoen in Blankenberge. 

De stoet vertrekt die zondag vanuit de Kerkstraat waar alle praalwagens en groepen opgesteld zullen worden. De dag voordien kan je op verschillende locaties de laatste voorbereridingen gaan bekijken.  

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Les Costumés de Venise komen op 18 januari 2020 terug naar Brugge

BRUGGE - De gekende groep Les Costumés de Venise komen op zaterdag 18 januari voor een ganse dag naar Brugge, dit op uitnodiging van de Brugse handelaars. 

BREAKING

Sint-Pieters zamelt geld in voor MUG Heli

BRUGGE - In Sint-Pieters zamelen ze geld in voor de MUG Heli. Ze organiseren hun kerstmarkt op zondag 28 december in het kader van de Warmste Week en gingen op zoek naar een goed doel. 

BREAKING

Zon al van de partij voor de Brugse zaterdagmarkt

BRUGGE - De zon is vandaag al van de partij en het belooft dan ook een droge dag te worden, ideaal voor een bezoek aan de zaterdagmarkt in Brugge. 

BREAKING

Vanavond salsa avond in Hertsberge

HERTSBERGE - In zaal Bulscampvelt in de Wingensestraat in Hertsberge is er vanavond een salsa avond. Vanaf 19 uur zijn er twee workshops gevolgd door een optreden.

BREAKING

Zaterdagmarkt in Waregem start om 7.30 uur

WAREGEM - Voor de markthandelaars is het dagelijks vroeg dag. Vaak is het nog bitter koud als ze al moeten vertrekken. Velen doen zo wat dagelijks een andere markt aan. 

BREAKING

Ook de marktdag in De Panne lokt heel wat volk op zaterdag

DE PANNE - Op de Markt van De Panne is er wekelijks op zaterdag markdag die heel wat volk lokt. Er komen marktgangers van de ganse Westkust maar ook Fransen van net over de grens. 

BREAKING

Een heerlijke coq au vin op de lunch in Restaurant B-In in Brugge

BRUGGE - In het Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan in Brugge wordt ook vandaag een lunch geserveerd aan 17 euro. 

BREAKING

Straks naar de wekelijkse markt op het Zand in Brugge

BRUGGE - Op het Zand in Brugge wordt straks terug de wekelijkse marktdag gehouden. Er is wekelijks een ruim aanbod met voeding aan de kant van de Hoefijzerlaan en niet voeding aan de kant richting Concertgebouw.   

BREAKING

Handelaars in Maldegem pakken uit met White Sunday

MALDEGEM - In Maldegem pakken de handelaars op zondag 1 december uit met de White Sunday. De meeste winkels zullen die zondag open zijn van 14 tot 20 uur.

BREAKING

Programma voor Winterfeesten Sijsele ligt vast

SIJSELE - Het programma voor de Winterfeesten in Sijsele ligt vast. Van donderdag 12 tot en met zondag 15 december zijn er tal van activiteiten op het Kerkplein in Sijsele.

Bekijk meer gerelateerde artikels