Regio

Een dikke pluim voor Benny en Tim voor het halen van de eindstreep in de Dodentocht

BORNEM - Benny Cattoor uit Zuienkerke en Tim Ost uit Bredene zijn er in geslaagd om de honderd kilometer te stappen binnen 24 uren in de Dodentocht. Ze zijn vrijdagavond vertrokken uit Bornem om na een vermoeiende tocht daar vanavond terug aan te komen.   

Ze hebben de ganse nacht  doorgestapt. Samen met 13.009 andere wandelaars zijn ze gestart. Daarvan zijn er vandaag 9755 op tijd aangekomen. Ondanks pijn in benen en voeten bleven beiden op de tanden bijten en volharden. Ze deden het dan ook voor het goede doel want ze zamelden nu reeds 3100 euro in voor de vzw Glek.Met hun behaalde resultaat hopen ze nu nog andere mensen te vinden die ook hun steentje willen bijdragen. Het kan gaan om lezers van onze website maar ook zelfstandigen. De vzw organiseert activiteiten voor geplaatste kinderen en jongeren die telkens een onvergetelijke dag kunnen beleven. Namens onze redactie willen wij dan ook beide wandelaars feliciteren met hun resultaat. Ook u kan ze via onze Facebookpagina feliciteren.    

Bron: Foto©vzw Glek

Bekijk Ook

BREAKING

Miet & Griet van de vissector

OOSTKAMP - In het Kasteeldomein de Cellen in Oostkamp was er zondag Miet & Griet van de Vlaamse Federatie van Vishandelaars en van Visgro. Het was een gezellig samenzijn voor mensen van de sector met tal van sprekers. 

BREAKING

Vijfde seizoen van Blind Getrouwd vanavond gestart

VLAANDEREN - Op de televisiezender VTM is vanavond het vijfde seizoen gestart van Blind Getrouwd. Het programma lokt steeds heel wat kijkers.

BREAKING

Appartementsbrand in Oostende

OOSTENDE - In de Sint-Amandsbergstraat in Oostende is brand uitgebroken in een appartement. De brandweer stuurde meteen groot materiaal ter plaatse.

BREAKING

Vlaams Minister Crevits voor het eerst grootmoeder

TORHOUT - Vlaams Minister Hilde Crevits uit Torhout is zondag voor het eerst grootmoeder geworden. Ze is bijzonder gelukkig met haar eerste kleinkind.

BREAKING

Heel wat stormschade in Aalst

AALST - In Aalst heeft de brandweer heel wat oproepen gekregen voor stormschade. Een aantal straten werden afgesloten voor het verkeer. 

BREAKING

Volgend weekend start Krokuskermis in De Haan

DE HAAN - In De Haan start nu vrijdag de jaarlijkse Krokusfoor. De attracties zijn te vinden in het centrum.

BREAKING

Veerle en Redgy starten volgend weekend kermisseizoen

OOSTENDE/HEIST - Volgend weekend starten Veerle en Redgy met hun eendjeskramen het nieuwe foorseizoen. Hun eerste foren zijn Oostende en Heist.

BREAKING

Verkeershinder op E17 na ongeval

DE PINTE - Op de E17 snelweg is het rond 18 uur tot een ongeval gekomen ter hoogte van De Pinte.  

BREAKING

Omrijden in Kortenberg omwille van stormschade

KORTENBERG - In Kortenberg zijn er momenteel twee straten afgesloten omwille van stormschade. Het verkeer wordt er tot morgen plaatselijk omgeleid.

BREAKING

Kunstwandeling door Brugge met werk van Jef Vliegen

BRUGGE - Gisteren en vandaag kon je door Brugge een kunstwandeling maken met vertrek aan het RVT Jeruzalem. Op tal van locaties in de binnenstad kon je binnen lopen om het werk van Jef Vliegen te bewonderen. 

Bekijk meer gerelateerde artikels