Knokke-Heist

308 bloeddonoren voor Rode Kruis in Knokke

KNOKKE-HEIST - Het Rode Kruis had de voorbije week een oproep gedaan naar nieuwe bloeddonoren. Er kwamen zich 308 nieuwe donoren aanmelden op het Rubensplein in Knokke.   

Tijdens de zomermaanden is er vaak tekort aan bloed bij het Rode Kruis en de voorbije jaren gingen ze dan ook telkens aan de kust op zoek naar nieuwe donoren. Het Rode Kruis is tevreden met de opkomst.  

Bron: Foto©Rode Kruis Vlaanderen

Bekijk Ook

BREAKING

Het wordt vandaag een zonnige herfstdag

OOSTKAMP - De dag is koud gestart met vriestemperaturen want van heel wat auto's waren de ruiten dicht gevroren. Het wordt prachtig weer voor een gezonde wandeling of een marktbezoek. 

BREAKING

Happy Halloween voor alle lezers

VLAANDEREN - De voorbije weken kon je er niet naast kijken. Winkels en pretparken stonden in het teken van Halloween maar ook in heel wat steden en gemeenten waren er Halloween evenementen.

BREAKING

Online abonnementen kopen of verlengen lukt vrijdag niet bij De Lijn

VLAANDEREN - De reizigers van De Lijn zullen nu vrijdag 1 november hun abonnement niet kunnen kopen of verlengen.

BREAKING

Wie wordt viskok van het jaar 2020 ?

GENT - Op de Horeca Expo in Gent zullen vijf chefs het op 18 november tegen elkaar opnemen in de wedstrijd Viskok van het jaar 2020. Ze moeten werken met wijting, de vis van het jaar. 

BREAKING

Kunstgalerijen in Knokke-Heist zetten dit weekend deuren open

KNOKKE-HEIST - In Knokke-Heist zetten meer dan 60 kunstgalerijen komend weekend de deuren open voor het publiek. Met de start van de herfstvakantie worden er net heel wat tweedeverblijvers verwacht in de badplaats.  

BREAKING

Jill Peeters stopt eind dit jaar als weervrouw op VTM

VLAANDEREN -Na negentien jaar stopt Jill Peeters als weervrouw bij VTM. Ze was na al tijd een begrip geworden en zette zich echt in voor het milieu. 

BREAKING

Nu zondag speelt Avanti Brugge thuis in Koude Keuken

BRUGGE - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge speelt nu zondag terug een thuiswedstrijd maar dan wel in het sportcentrum de Koude Keuken in Sint-Andries. De wedstrijd start om 11 uur.

BREAKING

Ijspiste in Knokke start vanaf 29 november

KNOKKE - Heel wat mensen kijken nu reeds uit naar de eindejaarsperiode met winterse evenementen. In tal van steden en gemeenten zijn er kerstmarkten en ijspistes gepland. 

BREAKING

FC De Kampioenen opnieuw op het kleine scherm vanaf 2021

VLAANDEREN - Het populaire tv programma FC De Kampioenen komt terug op het kleine scherm en dit maal niet met herhalingen. Ondanks de vele herhalingen blijven ze sterke kijkcijfers halen.

BREAKING

Heel wat Vlamingen volgende week naar de Ardennen

VLAANDEREN - Heel wat Vlamingen trekken volgende week voor enkele dagen naar de Ardennen. Je kan er ook tijdens de herfstmaanden heel wat beleven.

Bekijk meer gerelateerde artikels