Knokke-Heist

308 bloeddonoren voor Rode Kruis in Knokke

KNOKKE-HEIST - Het Rode Kruis had de voorbije week een oproep gedaan naar nieuwe bloeddonoren. Er kwamen zich 308 nieuwe donoren aanmelden op het Rubensplein in Knokke.   

Tijdens de zomermaanden is er vaak tekort aan bloed bij het Rode Kruis en de voorbije jaren gingen ze dan ook telkens aan de kust op zoek naar nieuwe donoren. Het Rode Kruis is tevreden met de opkomst.  

Bron: Foto©Rode Kruis Vlaanderen

Bekijk Ook

BREAKING

Van donderdag tot en met zondag Zoute Grand Prix

KNOKKE-HEIST - Van donderdag 10 tot en met zondag 13 oktober worden heel wat liefhebbers van oldtimers verwacht in Knokke-Heist. Vier dagen lang is er heel wat te beleven. 

BREAKING

Soe en Karolien te gast in De Ideale Wereld

VLAANDEREN - In het Canvas televisieprogramma De Ideale Wereld hebben ze de komende week twee gasten, dit op dinsdag en donderdag.    

BREAKING

520.000 bezoekers voor Open Bedrijvendag

VLAANDEREN - Het was vandaag de 29e editie van de VOKA Open Bedrijvendag. Die lokte vandaag 520.000 bezoekers.

BREAKING

Kinepolis pakt nu zaterdag uit met een Discovery Day

VLAANDEREN - In de bioscopen van Kinepolis wordt nu zaterdag 5 oktober een Discovery Day gehouden. Je kan die dag volledig gratis naar de cinema.

BREAKING

Brandweer zet nu zondag deuren open van hun kazernes

VLAANDEREN - Tal van brandweerkorpsen zetten nu zondag de deuren van hun kazerne open waarbij ze het grote publiek hun wagenpark en materiaal laten zien en demonstraties geven.

BREAKING

Vanaf nu dinsdag markt aan station Heist

HEIST - De wekelijkse marktdag van Heist verhuist vanaf dinsdag 1 oktober naar een nieuwe locatie. Op het Maes en Boereboomplein starten immers grote werken.

BREAKING

Nieuwe reeks De Luchtpolitie lokt meteen 600.000 kijkers

VILVOORDE - De nieuwe VTM reeks De Luchtpolitie lokte meteen al 600.000 kijkers voor de eerste aflevering. Nu maandag is de tweede aflevering te zien om 21.55 uur.    

BREAKING

Twee Poolse fietsdieven aangehouden

KNOKKE/BRUSSEL - Twee Polen werden na voorleiding bij de Onderzoeksrechter in Brugge aangehouden. Ze hadden een elektrische fiets gestolen in Knokke.

BREAKING

Hulpverleningszone 1 wil nieuwe brandweerkazernes

BRUGGE/KNOKKE/OOSTENDE - De Hulpverleningszone 1 wil in de toekomst nieuwe brandweerkazernes in Brugge, Knokke en Oostende. Knokke en Oostende zouden al weet hebben over nieuwe locaties.

BREAKING

Vader Anseele te boek

VLAANDEREN - Bij de Uitgeverij Vrijdag is het boek Vader Anseele verschenen. Het gaat om een boek van auteur Eric Bauwens.  

Bekijk meer gerelateerde artikels