Knokke-Heist

308 bloeddonoren voor Rode Kruis in Knokke

KNOKKE-HEIST - Het Rode Kruis had de voorbije week een oproep gedaan naar nieuwe bloeddonoren. Er kwamen zich 308 nieuwe donoren aanmelden op het Rubensplein in Knokke.   

Tijdens de zomermaanden is er vaak tekort aan bloed bij het Rode Kruis en de voorbije jaren gingen ze dan ook telkens aan de kust op zoek naar nieuwe donoren. Het Rode Kruis is tevreden met de opkomst.  

Bron: Foto©Rode Kruis Vlaanderen

Bekijk Ook

BREAKING

Groen licht voor jeugd- en sportkampen

VLAANDEREN - Vlaams Minister Benjamin Dalle heeft groen licht gekregen voor de jeugd- en sportkampen deze zomer. Vanaf 1 juli mogen ze terug doorgaan in eigen land.

BREAKING

Kleuters en alle leerlingen lager mogen vanaf 2 juni terug naar school

VLAANDEREN - Vlaams Minister voor Onderwijs Ben Weyts geeft groen licht aan de scholen in Vlaanderen om op 2 juni ook te starten met de kleuters en de leerlingen van alle jaren van het lager onderwijs.  

BREAKING

Bescherm uw personeel, klanten, cursisten, leerlingen

VLAANDEREN - Heel wat sectoren zijn intussen aan de slag en binnen enkele weken volgt ook nog de horeca. Velen zijn op zoek om de nodige producten in huis te hebben om hun zaak Corona proof te maken.

BREAKING

Bakkerij La Friandise pakt morgen in Knokke uit met nieuwe marktwagen

KNOKKE - Bakkerij La Friandise pakt morgen woensdag uit met de nieuwe marktwagen. Die zal te vinden zijn op de woensdagmarkt in Knokke. 

BREAKING

Deze zomer geen folkloremarkt in Heist

HEIST - In Heist zal er deze zomer geen folkloremarkt gehouden worden. Er werd wekelijks op donderdagnamiddag een folkloremarkt gehouden die heel wat volk lokte. 

BREAKING

For Freedom Museum vanaf morgen maandag open

RAMSKAPELLE - Het For Freedom Museum in Ramskapelle is vanaf morgen maandag terug open voor het publiek. Bezoekers moeten zich vooraf melden. Het museum is nog niet open voor groepen.

BREAKING

Zwin Natuur Park terug open vanaf 26 mei

KNOKKE-HEIST - Het Zwin Natuur Park in Knokke zal vanaf dinsdag 26 mei terug open zijn voor het publiek. Voor een bezoek moet je voordien online of telefonisch reserveren. Per half uur worden telkens 30 bezoekers toegelaten.  

BREAKING

Social distancing niet meer mogelijk op bussen en trams

VLAANDEREN - De Lijn kan nu met met de start van de school en de winkels de social distancing van anderhalve meter niet meer garanderen. Daarom worden de reizigers verplicht steeds een mondmasker te dragen aan de halte en op de bus of tram.  

BREAKING

De zee staat in bloei

KUST - Aan de kust kan je jaarlijks tussen april en juni de zee in bloei bewonderen. Dat zorgt voor een grote schuimlaag op de stranden.     

BREAKING

Knokke Heist maakt strand klaar voor komende zomer

KNOKKE-HEIST - De gemeente Knokke-Heist is gestart met de voorbereidingen voor komende zomer. Ze maken het strand klaar met bubbels waar mensen met hun eigen familie kunnen genieten van de zon.

Bekijk meer gerelateerde artikels