Knokke-Heist

308 bloeddonoren voor Rode Kruis in Knokke

KNOKKE-HEIST - Het Rode Kruis had de voorbije week een oproep gedaan naar nieuwe bloeddonoren. Er kwamen zich 308 nieuwe donoren aanmelden op het Rubensplein in Knokke.   

Tijdens de zomermaanden is er vaak tekort aan bloed bij het Rode Kruis en de voorbije jaren gingen ze dan ook telkens aan de kust op zoek naar nieuwe donoren. Het Rode Kruis is tevreden met de opkomst.  

Bron: Foto©Rode Kruis Vlaanderen

Bekijk Ook

BREAKING

Bubba levert de kroketten aan huis

VLAANDEREN - In vier Vlaamse provincies levert Bubba de kroketten aan huis zolang er geen markten mogen gehouden worden.

BREAKING

Druktebarometer voor komende zomervakantie

VLAANDEREN - Vlaams Minister voor Toerisme Zuhal Demir wil een druktebarometer voor vakantie in Vlaanderen de komende zomervakantie. Zo wil ze een spreiding van het aantal vakantiegasten en voorkomen dat de kust vol loopt.    

BREAKING

Facebookgroep Koop op de markt is succes

VLAANDEREN - Annick Roels uit Maldegem, reeds 37 jaar standwerker op de markten, is gestart met een Facebookgroep Koop op de markt. Heel wat markthandelaars maar ook marktbezoekers vonden al de weg naar de groep. 

BREAKING

Vanaf nu maandag rijden de belbussen van De Lijn terug

VLAANDEREN - De Lijn start nu maandag 11 mei terug met de belbussen. Je kan sinds deze week al reserveren. De reizigers moeten aan de halte en op de bus een mondmasker dragen.

BREAKING

Heel wat ooievaarsnesten in Knokke en Mechelen

KNOKKE/MECHELEN - Er zijn dit jaar heel wat ooievaarsnesten in het Zwin in Knokke en het Dierenpark Planckendael in Mechelen. 

BREAKING

Vishandel Depaepe in Heist vanaf vandaag terug open na ongeval

HEIST - Vorige week vrijdag reed een vrouw de Vishandel Depaepe in Heist  binnen met haar wagen. De schade aan de winkel was enorm groot. 

BREAKING

Vlaanderen bekijkt morgen bezoekmogelijkheid woonzorgcentra

VLAANDEREN - Morgen donderdag komt een werkgroep samen met Vlaams Minister Wouter Beke rond de bezoek mogelijkheden aan de woonzorgcentra. Nu zijn bezoeken verboden omwille van het Corona virus. 

BREAKING

AZ Zeno Knokke gestart met consultaties

KNOKKE-HEIST - In het Knokse ziekenhuis AZ Zeno zijn vandaag de consultaties opnieuw opgestart. Het ziekenhuis nam de nodige maatregelen. 

BREAKING

Lakeside Paradise pakt komende zomer uit met e-foil

KNOKKE-HEIST - Lakeside Paradise pakt komende zomer terug uit met een nieuwe sport. Het gaat om e-foil, op een board die geladen is met een batterij. 

BREAKING

Wagen knalt vishandel binnen in Heist

HEIST - Het team van Vishandel Depaepe was in deze Corona tijden zo hard aan het werken om al hun klanten te voorzien van heerlijke vis waarbij ook tot heel ver geleverd werd. Nu waren ze volop bezig voor het Moederdagmenu.  

Bekijk meer gerelateerde artikels