Regio

Nu ook dringende kinderopvang op zaterdag in De Blauwe Lelie

BRUGGE - Het Kinderdagverblijf De Blauwe Lelie in Sint-Pieters biedt nu ook dringende kinderopvang aan voor ouders met kinderen tussen 0 en 6 jaar. Vaak moeten ze ook op zaterdag werken en hebben opvang nodig.

De nood aan flexibele en dringende kinderopvang is ook in Brugge groot. Ouders zoeken al opvang voor 7 uur 's morgens of na 18 uur 's avonds. De Blauwe Lelie speelt reeds jaren in op die vraag en nu ook dankzij een subsidie van het Vlaams Agentschap Opgroeien ook op zaterdagen. Schepen Pablo Annys is bijzonder tevreden met de uitbreiding van het aanbod.  

Bron: Foto©OCMW Brugge

Bekijk Ook

BREAKING

Komende zondag topper Avanti tegen Koksijde

ASSEBROEK - In Sport Vlaanderen wordt nu zondag de topper gespeeld tussen de Brugse basketbalclub Avanti Brugge en Koksijde. Koksijde staat tweede in het klassement.   

BREAKING

Sint kwam ook langs in de Zoo van Antwerpen

ANTWERPEN - De Sint kwam ook langs in de Zoo van Antwerpen. Daar werden de dieren verwend met lekkers. Alles werd geleverd in jutezakken. 

BREAKING

File op de E403 richting Kortrijk

LICHTERVELDE - Op de E403 snelweg richting Kortrijk is er momenteel file na een verkeersongeval. Er is een moeilijke doorgang ter hoogte van Lichtervelde.  

BREAKING

Nu zaterdag Bal van de Burgemeester in Blankenberge

BLANKENBERGE - In Blankenberge wordt nu zaterdag 7 december het Bal van de Burgemeester gehouden. De dresscode is zwart en wit.

BREAKING

Vandaag tweede dag Bedrijvencontactdagen in Kortrijk

KORTRIJK - Vandaag is er de tweede dag van de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo die reeds aan de 17e editie toe is. Er zijn 600 bedrijven te vinden. 

BREAKING

Warmathon ten voordele van de MUG Heli in Assebroek

ASSEBROEK - De zaak Textiel Destrooper uit de Vossensteert in Assebroek pakt uit met een Warmathon ten voordele van de MUG Heli. Op zondag 22 december kan je vanaf 14.45 uur stappen op lopen in de buurt.

BREAKING

Heerliijk lunchen in Brugge

BRUGGE - In Brugge kan je deze middag heerlijk lunchen in Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan in Brugge. Van dinsdag tot en met zaterdag wordt een lunch geserveerd aan 17 euro.

Bekijk meer gerelateerde artikels