Regio

Vandaag dinsdag aan de kust te beleven

KUST - Aan de kust is er ook vandaag dinsdag heel wat te beleven. In de voormiddag kan je naar de wekelijkse marktdag in Bredene of  Heist. Voor een avondmarkt moet je vanavond naar De Panne of Nieuwpoort.  

In Blankenberge kan je vandaag naar de start van de Binck Bank wielertoer, naar de bingo avond in de Floreal, naar de keizers van het Vlaamse of Nederlandse lied in het Witte Paard of naar Zomerzwier aan de haven met tal van optredens van Vlaamse artiesten. In De Haan kan je in het parkdomein La Potinière naar een optreden van Imagine No Lennon. In De Panne is er een strandloop voor kinderen. In Oostende kan je naar de Paulusfeesten met Preuteleute, naar de zandsculpturen, naar de expo FC De Kampioenen 3D aan zee of de zomertour van Sport Vlaanderen. In Koksijde is er een tennistornooi voor mannen, een expo over Paul Delvaux in Kapel Ster der Zee of kan je naar het Lego event in het Casino, in Sint-Idesbald is er een voorstelling van Clown Rocky. 

Bron: Foto©Frank Vergucht/Belgian Coast Beach & Cabins

Bekijk Ook

BREAKING

Sint kwam ook langs in de Zoo van Antwerpen

ANTWERPEN - De Sint kwam ook langs in de Zoo van Antwerpen. Daar werden de dieren verwend met lekkers. Alles werd geleverd in jutezakken. 

BREAKING

Komende zondag topper Avanti tegen Koksijde

ASSEBROEK - In Sport Vlaanderen wordt nu zondag de topper gespeeld tusssen de Brugse basiketbalclub Avanti Brugge en Koksijde. Koksijde staat tweede in het klassement.   

BREAKING

File op de E403 richting Kortrijk

LICHTERVELDE - Op de E403 snelweg richting Kortrijk is er momenteel file na een verkeersongeval. Er is een moeilijke doorgang ter hoogte van Lichtervelde.  

BREAKING

Nu zaterdag Bal van de Burgemeester in Blankenberge

BLANKENBERGE - In Blankenberge wordt nu zaterdag 7 december het Bal van de Burgemeester gehouden. De dresscode is zwart en wit.

BREAKING

Vandaag tweede dag Bedrijvencontactdagen in Kortrijk

KORTRIJK - Vandaag is er de tweede dag van de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo die reeds aan de 17e editie toe is. Er zijn 600 bedrijven te vinden. 

BREAKING

Warmathon ten voordele van de MUG Heli in Assebroek

ASSEBROEK - De zaak Textiel Destrooper uit de Vossensteert in Assebroek pakt uit met een Warmathon ten voordele van de MUG Heli. Op zondag 22 december kan je vanaf 14.45 uur stappen op lopen in de buurt.

BREAKING

Heerliijk lunchen in Brugge

BRUGGE - In Brugge kan je deze middag heerlijk lunchen in Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan in Brugge. Van dinsdag tot en met zaterdag wordt een lunch geserveerd aan 17 euro.

BREAKING

Kreeftenfestijn en suggesties in Oesterput Blankenberge

BLANKENBERGE - In het Restaurant Oesterput in Blankenberge loopt momenteel een Kreeftenfestijnmenu aan 55 euro per persoon.

BREAKING

Vandaag Dag van de Vrijwilligers

VLAANDEREN - Het is vandaag de dag van de vrijwilligers. Wij willen langs deze weg alle vrijwilligers even in de bloemetjes zetten. Ze verzetten heel wat werk.

BREAKING

Heerlijke klaaskoeken bij aankoop vanaf 25 euro bij Verswinkel Ip Zilleghem Platse

ZEDELGEM - Voor Sinterklaas worden de klanten van de Verswinkel Ip Zilleghem Platse verwend. Bij hun aankoop vanaf 25 euro (nog tot en met zondag 8 december) krijgen ze twee klaaskoeken gratis aangeboden.

Bekijk meer gerelateerde artikels