Regio

Club Brugge kwalificeert zich na spannende wedstrijd in Kiev

BRUGGE - Club Brugge kan doorgaan in het Europees voetbal na de 3-3 in Kiev vanavond. Het was een bijzonder spannende wedstrijd tot de laatste minuut.

De meegereisde supporters maar ook de thuisblijvers zijn bijzonder gelukkig dat Club Brugge zich kon plaatsen. Ze waren immers al in het begin van de wedstrijd op achterstand gekomen.

Bron: Foto©Pixabay

Bekijk Ook

BREAKING

Tine startte haar pop-up optiekzaak Wispie Glasses in Aartrijke

AARTRIJKE - In de Wildebeekstraat 20 in Aartrijke is Tine Dewispelaere gestart met haar pop-up optiekzaak Wispie Glasses.    

BREAKING

Unieke War Lace stukken in Brugs Kantcentrum

BRUGGE - Het Brugs Kantcentrum in de Balstraat heeft een unieke collectie War Lace die ze nu laten bewonderen.

BREAKING

Storm berokkent flinke schade aan lichtconstructie fontein Koning Albertpark

BRUGGE - De lichtconstructie van de fontein in het Koning Albertpark tussen station en Zand in Brugge heeft vandaag door de flinke storm schade opgelopen en is niet meer te herstellen. 

BREAKING

Mister Grill omgedoopt in Restaurant Signore

SINT-ANDRIES - Het vroegere Mister Grill Restaurant aan de Torhoutsesteenweg in Sint-Andries zit in een nieuw kleedje en is nu Restaurant Signore geworden. Ze hebben een Italiaanse chef aangetrokken die werkt met de beste producten.

BREAKING

Binnenpret start komend weekend in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Vijf vrienden pakken komend weekend uit met Binnenpret. Ze hebben het vroegere restaurant van het maritieme themapark Seafront in Zeebrugge in loods 4 volledig heringericht.

BREAKING

Morgen maandag marktdag in Kortrijk

KORTRIJK - Morgen maandag is er wekelijkse marktdag in Kortrijk. Er zijn heel wat markthandelaars te vinden op deze markt die gespreid staat in de stad.

Bekijk meer gerelateerde artikels