Regio

Morgen woensdag aan de kust te beleven

KUST - Ook morgen woensdag is er aan de kust heel wat te beleven. In de voormiddag kan je naar de wekelijkse marktdag in De Haan of Knokke. Voor een avondmarkt moet je morgen in Blankenberge of Lombardsijde zijn.

In Blankenberge kan je naar een openlucht salsa party aan de King Beach of naar een Parkconcert in Park de Craene met Uncle Phil. In het Turkeyenhof in Bredene is er een avond met de groep Donder in 't Hooi. Nog in Bredene is er een strandloop aan de Twins Club. Aan de Rotonde in Wenduine is er een optreden van The Belgian U2 Experience. In De Panne is er Plage Preferee met Radio 2. In Heist kan je om 16 uur naar kinderanimatie met een optreden van Hoetchacha. Daar vind je ook het eendjesspel Ducktail. In Nieuwpoort kan je naar de openluchtcinema en later op de avond naar het vuurwerk. In Oostende kan je naar de Paulusfeesten, naar de zandsculpturen of naar FC De Kampioenen 3D expo in het Kursaal. In Koksijde kan je naar een tennistornooi, de expo rond Paul Delvaux in de Kapel Ster der Zee, naar de abdijavond aan het Abdijmuseum of naar het Lego event in het Casino.   

Bron: Foto©Frank Vergucht/Belgian Coast Beach & Cabins

Bekijk Ook

BREAKING

Ook vandaag heel wat wind te verduren in ons land

VLAANDEREN/ KUST -  Vandaag kan het terug stevig gaan waaien, dit zeker naar de avond toe. De wind kan terug voor heel wat schade zorgen in ons land. Daarnaast levert de storm ook vaak prachtige foto's op voor hobbyfotografen.

BREAKING

Run For Music For Life te Blankenberge

BLANKENBERGE - Voor het vijfde jaar op een rij  zet de O'NEILL BEACHCLUB BLANKBERGE op 15 december in samenwerking met de ATLETIEKCLUB BLANKENBERGE EN STAD BLANKENBERGE hun schouders onder een  Music for Life actie voor de warmste week van STUDIO BRUSSEL. Met deze actie steunen ze de vzw To Walk Again.

BREAKING

Heel wat studenten zijn gestart aan de examenperiode

VLAANDEREN - Heel wat studenten zitten in de volle blokperiode en moeten heel wat leerstof verwerken. Velen kijken al uit naar de kerstvakantie en hebben al heel wat plannen. Voor de studenten van de Universiteit is de periode van de feesten nog steeds blokperiode.

BREAKING

Bestellen voor kerstavond bij Breydel De Coninc kan tot 21 december

BRUGGE - Voor Kerstavond kan je bij het Restaurant Breydel De Coninc ook bestellen om af te halen en thuis te genieten van al het lekkers.  

BREAKING

Elke dinsdagnamiddag markt in Sijsele

SIJSELE - In Sijsele lokt de wekelijkse marktdag heel wat volk op dinsdagnamiddag. Er is niet alleen markt maar ook rommelmarkt. 

BREAKING

Morgen dinsdag naar de marktdag in Roeselare

ROESELARE - In Roeselare kan je morgen voormiddag naar de wekelijkse marktdag. De Rodenbachstad is al jaren gekend voor hun markten.

BREAKING

Komend weekend verkoop slaapcomfort rechstreeks van groothandel

BRUGGE - In het winkelcomplex aan Fort Lapin in Brugge kan je van vrijdag 13 tot en met maandag 16 december kwalitatieve slaapcomfort kopen rechtstreeks van de groothandelaar. 

BREAKING

Tine startte haar pop-up optiekzaak Wispie Glasses in Aartrijke

AARTRIJKE - In de Wildebeekstraat 20 in Aartrijke is Tine Dewispelaere gestart met haar pop-up optiekzaak Wispie Glasses.    

BREAKING

Unieke War Lace stukken in Brugs Kantcentrum

BRUGGE - Het Brugs Kantcentrum in de Balstraat heeft een unieke collectie War Lace die ze nu laten bewonderen.

Bekijk meer gerelateerde artikels