Regio

Komend weekend Zomerkermis in Wervik

WERVIK - Komend weekend is er zomerkermis in Wervik. Er staat heel wat op het programma. De foorhouders zullen te vinden zijn aan de Steenakker met het Werviks Gebak, reeds meer dan vijftig jaar actief op de kermis. 

Op zaterdag 17 augustus is er kindershow, een verklede kinderstoet, worp en zijn er optredens, op zondag 18 augustus zijn er oldtimers en is er braderie, op maandag 19 augustus is het zotte maandag met braderie bij de handelaars en optreden van Sam Gooris en op dinsdag 20 augustus is er koers. Dan blijft het containerpark gesloten omwille van de koers.   

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Ook vandaag heel wat wind te verduren in ons land

VLAANDEREN/ KUST -  Vandaag kan het terug stevig gaan waaien, dit zeker naar de avond toe. De wind kan terug voor heel wat schade zorgen in ons land. Daarnaast levert de storm ook vaak prachtige foto's op voor hobbyfotografen.

BREAKING

Run For Music For Life te Blankenberge

BLANKENBERGE - Voor het vijfde jaar op een rij  zet de O'NEILL BEACHCLUB BLANKBERGE op 15 december in samenwerking met de ATLETIEKCLUB BLANKENBERGE EN STAD BLANKENBERGE hun schouders onder een  Music for Life actie voor de warmste week van STUDIO BRUSSEL. Met deze actie steunen ze de vzw To Walk Again.

BREAKING

Heel wat studenten zijn gestart aan de examenperiode

VLAANDEREN - Heel wat studenten zitten in de volle blokperiode en moeten heel wat leerstof verwerken. Velen kijken al uit naar de kerstvakantie en hebben al heel wat plannen. Voor de studenten van de Universiteit is de periode van de feesten nog steeds blokperiode.

BREAKING

Bestellen voor kerstavond bij Breydel De Coninc kan tot 21 december

BRUGGE - Voor Kerstavond kan je bij het Restaurant Breydel De Coninc ook bestellen om af te halen en thuis te genieten van al het lekkers.  

BREAKING

Elke dinsdagnamiddag markt in Sijsele

SIJSELE - In Sijsele lokt de wekelijkse marktdag heel wat volk op dinsdagnamiddag. Er is niet alleen markt maar ook rommelmarkt. 

BREAKING

Morgen dinsdag naar de marktdag in Roeselare

ROESELARE - In Roeselare kan je morgen voormiddag naar de wekelijkse marktdag. De Rodenbachstad is al jaren gekend voor hun markten.

BREAKING

Komend weekend verkoop slaapcomfort rechstreeks van groothandel

BRUGGE - In het winkelcomplex aan Fort Lapin in Brugge kan je van vrijdag 13 tot en met maandag 16 december kwalitatieve slaapcomfort kopen rechtstreeks van de groothandelaar. 

BREAKING

Tine startte haar pop-up optiekzaak Wispie Glasses in Aartrijke

AARTRIJKE - In de Wildebeekstraat 20 in Aartrijke is Tine Dewispelaere gestart met haar pop-up optiekzaak Wispie Glasses.    

BREAKING

Unieke War Lace stukken in Brugs Kantcentrum

BRUGGE - Het Brugs Kantcentrum in de Balstraat heeft een unieke collectie War Lace die ze nu laten bewonderen.

BREAKING

Storm berokkent flinke schade aan lichtconstructie fontein Koning Albertpark

BRUGGE - De lichtconstructie van de fontein in het Koning Albertpark tussen station en Zand in Brugge heeft vandaag door de flinke storm schade opgelopen en is niet meer te herstellen. 

Bekijk meer gerelateerde artikels