Regio

Morgen naar de Bollekesfeesten in Antwerpen

ANTWERPEN - In het centrum van Antwerpen zijn er morgen zondag de Bollekesfeesten. Alles draait rond het bolleke van Brouwerij De Koninck. Bolleke wordt ook de nieuwe naam op het etiket van de flesjes. 

Er is morgen heel wat te beleven op de feesten met brunch voor de eerste 1500 aanwezigen, optredens, streekproductenmarkt, foodmarket, ondergrondse ruienwandeling en mosselfeest. Zeker een reden om een dagje Antwerpen te plannen op zondag. 

Bron: Foto©Brouwerij De Koninck/XD Group

Bekijk Ook

BREAKING

Verkeersclown Fieto mag naar studiedag in Leuven

BRUGGE/LEUVEN - Bruggeling Stefaan Vergaerde, de gekende verkeersclown Fieto, was vandaag één van de vrijwilligers die kwam opdagen na de oproep in het tv programma Make Belgium Great Again. 

BREAKING

Theater Rostune op de planken in Sijsele

SIJSELE - In de Cultuurfabriek in Sijsele staat Theater Rostune terug op de planken met de productie Martha Mathilda.  

BREAKING

SFX Speelschaar brengt morgen herfstconcert in Brugge

BRUGGE - De SFX Speelschaar uit Brugge verzorgt twee zondagnamiddag een concert in de Magadalenazaal. Het concert voor 24 november is al uitverkocht. Er werd toen beslist om morgen een extra herfstconcert te plannen. 

BREAKING

Vandaag 1000 vrijwilligers aan de slag na oproep Make Belgium Great Again

VLAANDEREN - Na de oproep vorige week in het populaire VTM programma Make Belgium Great Again werd gezocht naar duizend vrijwilligers die zich vandaag in alle Vlaamse provincies wilden inzetten. Ze zouden vooraf niet weten waar ze terecht komen.  

BREAKING

Degustatiedagen Louise Brison in Hotel Weinebrugge

SINT-MICHIELS - Vandaag en morgen worden in het Hotel Weinebrugge in Sint-Michiels de degustatiedageng gehouden van Louise Brison.  

BREAKING

Les Costumés de Venise komen op 18 januari 2020 terug naar Brugge

BRUGGE - De gekende groep Les Costumés de Venise komen op zaterdag 18 januari voor een ganse dag naar Brugge, dit op uitnodiging van de Brugse handelaars. 

BREAKING

Sint-Pieters zamelt geld in voor MUG Heli

BRUGGE - In Sint-Pieters zamelen ze geld in voor de MUG Heli. Ze organiseren hun kerstmarkt op zondag 28 december in het kader van de Warmste Week en gingen op zoek naar een goed doel. 

BREAKING

Zon al van de partij voor de Brugse zaterdagmarkt

BRUGGE - De zon is vandaag al van de partij en het belooft dan ook een droge dag te worden, ideaal voor een bezoek aan de zaterdagmarkt in Brugge. 

BREAKING

Vanavond salsa avond in Hertsberge

HERTSBERGE - In zaal Bulscampvelt in de Wingensestraat in Hertsberge is er vanavond een salsa avond. Vanaf 19 uur zijn er twee workshops gevolgd door een optreden.

BREAKING

Zaterdagmarkt in Waregem start om 7.30 uur

WAREGEM - Voor de markthandelaars is het dagelijks vroeg dag. Vaak is het nog bitter koud als ze al moeten vertrekken. Velen doen zo wat dagelijks een andere markt aan. 

Bekijk meer gerelateerde artikels