Regio

Morgen woensdag Klinkende Kroegen in Brugge

BRUGGE - Morgen woensdag zijn er de Klinkende Kroegen. Op drie verschillende plaatsen zijn er morgen avond optredens vanaf 18 uur. 

Morgen zijn er optredens aan 't Hof van Beroep in de Langestraat, aan The Monk in de Vlamingstraat en aan 't Gezelleke in de Carmersstraat. (foto van de straat)

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Zwitserland schrapt alle grote events door Coronavirus

ZWITSERLAND - In Zwitserland worden alle grote events geschrapt omwille van het Coronavirus. In steeds meer landen duiken mensen op die besmet zijn.

BREAKING

Viswaterzooi op de lunch van Restaurant B-In in Brugge

BRUGGE - Van dinsdag tot en met vrijdag kan je in het Restaurant B-in op de site Oud Sint-Jan in Brugge genieten van een heerlijke lunch aan 17 euro.

BREAKING

Nog het ganse weekend oliebollen smullen in Oostduinkerke Dorp

OOSTDUINKERKE - Nog het ganse weekend vind je de Gezondheidsapotheek in Oostduinkerke Dorp. Ze zijn al jaren gekend voor hun oliebollen, appelbeignets en frieten.

BREAKING

Nog tot en met zondag foor op Marktplein in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Op het Marktplein in Zeebrugge is er nog tot en met zondag foor. Morgen verwachten ze extra volk met de carnavalsstoet.  

BREAKING

Brussels Airlines schrapt heel wat vluchten op Noord Italië

BRUSSEL - Het Coronavirus laat zich ook al meteen voelen in ons land. Er zijn minder bestellingen uit het buitenland maar ook minder vraag naar reizen naar bestemmingen zoals Noord Italië. Tal van scholen schrapten al hun reizen. 

BREAKING

Containerverhuur Corneillie zoekt chauffeur met ervaring

BRUGGE - Het Brugse bedrijf Containerverhuur Corneillie zoekt een chauffeur met ervaring met rijbewijs CE om te rijden met vrachtwagen met aanhangwagen.

BREAKING

Ontdek Healthy Go op de Nageba Festifair in Torhout

TORHOUT - Op zondag 29 maart wordt in het Domein Groenhove voor de vijfde maal de Nageba Festifair gehouden met tal van infostanden, demonstraties, optredens en workshops.

Bekijk meer gerelateerde artikels