Regio

Vanaf nu zaterdag Gezondheidsapotheek op de foor in Kortemark

KORTEMARK - Nu zaterdag 24 augustus gaat de kermis in Kortemark van start. De opening van de foor is voorzien door het schepencollege om 16 uur. Ze zullen begeleid worden door de plaatselijke harmonie. 

Er staat heel wat op het programma van de kermis met nu zaterdag al meteen een rommelmarkt en wielerwedstrijd. Er zijn meerdere koersen en muzikale optredens gepland. Je kan er genieten van de oliebollen en frieten van de Gezondheidsapotheek.   

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Sportcafé Daverlo start met take away op terras

ASSEBROEK - De speelpleinen mogen vandaag terug open na een versoepeling van de Corona maatregelen. Met het mooie weer worden overal kinderen verwacht. De Kinderboerderij de Zeven Torentjes blijft echter nog dicht.   

BREAKING

Nu donderdag en vrijdag asfalteringswerken in de Knokkestraat in Heist

HEIST - In de Knokkestraat in Heist zijn er nu donderdag en vrijdag asfalteringswerken gepland. Het gaat de nieuwe ovonde die geasfalteerd wordt.  

BREAKING

Marktdag in Bilzen in gewijzigde opstelling

BILZEN - De stad Bilzen zorgt voor de markt van vandaag voor een gewijzigde opstelling waarbij de 50 markthandelaars nog ruimer opgesteld woden om te voorkomen dat de marktbezoekers onvoldoende plaats hebben. 

BREAKING

Brugse woensdagmarkt terug op het Zand

BRUGGE - Omwille van de Corona maatregelen wordt de woensdagmarkt in Brugge tijdelijk op het Zand gehouden waar er meer plaats is voor de markthandelaars en de marktbezoekers. 

BREAKING

Naar de woensdagmarkt in Torhout

TORHOUT - In het centrum van Torhout wordt vandaag marktdag gehouden. Er worden slechts 50 markthandelaars toegelaten.

BREAKING

Morgen woensdag heerlijk kermisgebak in Waasmunster

WAASMUNSTER - Vandaag woensdag kan je genieten van heerlijk kermisgebak van Vincent Delforge. Nu er nog geen perspectief is voor de foren kan je het gebakkraam vinden aan de Grote Baan 37 in Waasmunster.  

BREAKING

Geen Fiësta Europa dit jaar in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - De organisatoren van de Europese markten onder de noemer Fiësta Europa hebben al heel wat events dit jaar moeten aflassen. Normaal stond Ieper dit weekend op de kalender.

BREAKING

Geen braderie dit jaar in Westkapelle

WESTKAPELLE - In Westkapelle zal er dit jaar op 19 juli geen braderie zijn. Unizo Westkapelle moet hun event aflassen omwille van de Corona maatregelen.

BREAKING

Vakantie in eigen land: Mechelen

MECHELEN - Heel wat Belgen plannen een vakantie in eigen land en zoeken naar leuke bestemmingen. Een bijzonder aangename stad om te bezoeken is Mechelen.  

BREAKING

Heist op den Berg pakt uit met nieuwe fietsroutes

HEIST OP DEN BERG - Heel wat Belgen plannen hun vakantie in eigen land. De meeste toeristische diensten zoeken dan ook naar extra troeven om hun regio in de kijker te plaatsen.  

Bekijk meer gerelateerde artikels