Regio

Vanaf nu zaterdag Gezondheidsapotheek op de foor in Kortemark

KORTEMARK - Nu zaterdag 24 augustus gaat de kermis in Kortemark van start. De opening van de foor is voorzien door het schepencollege om 16 uur. Ze zullen begeleid worden door de plaatselijke harmonie. 

Er staat heel wat op het programma van de kermis met nu zaterdag al meteen een rommelmarkt en wielerwedstrijd. Er zijn meerdere koersen en muzikale optredens gepland. Je kan er genieten van de oliebollen en frieten van de Gezondheidsapotheek.   

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

File op Ring rond Antwerpen na ongeval

ANTWERPEN - Op de Ring van Antwerpen is het deze namiddag ter hoogte van Borgerhout tot een ongeval gekomen.

BREAKING

Spoorverkeer tussen Antwerpen Centraal en Noorderkempen onderbroken

ANTWERPEN - Het treinverkeer tussen Antwerpen Centraal en Noorderkempen is sinds kort voor 15 uur onderbroken na een ongeval op de sporen.

BREAKING

Schaatsen en curling in Sluis

SLUIS (NEDERLAND) - In het Zeeuwse winkelstadje Sluis zal je van 14 december tot en met 5 januari 2020 terug kunnen schaatsen. 

BREAKING

Verkeershinder verwacht vanaf morgen in Gent

GENT - In Gent gaat vanaf morgen dinsdag de Meulestedebrug dicht voor het verkeer, dit voor dringende herstellingswerken. De werken zullen duren tot en met 20 december.

BREAKING

Al meer dan 50 jaar bij carnaval in Brugge betrokken

BRUGGE - Roland Moerkerke was zondagavond één van de aanwezigen op de openingszitting van de Totetrekkersgarde.

BREAKING

Seinen verstoord rond Roeselare

ROESELARE - Het treinverkeer van en naar Roeselare loopt kleine vertragingen op ten gevolge van storingen van de seinen. 

BREAKING

Metro station Coovi vandaag gesloten voor werken

BRUSSEL - Vandaag blijft het metrostation Coovi gesloten voor werken en wordt dan ook niet bediend door de MIVB op metrolijn 5.

BREAKING

Vandaag jaarmarkt in Sint-Pieters Leeuw

SINT-PÏETERS LEEUW - In Sint-Pieters Leeuw wordt vandaag de jaarmarkt gehouden met marktkramers, foorattracties en dierprijskampen.

BREAKING

Bakkerij Detavernier Carpe Diem bestaat vandaag twintig jaar

BRUGGE - De gekende bakkerij Detavernier Carpe Diem in de Wijngaardstraat in Brugge bestaat vandaag twintig jaar. Ze zijn op 11 november 1999 gestart en hebben al die jaren de kwaliteit gegarandeerd.

BREAKING

IMB op zoek naar Mister of Miss Universalis

SINT-KRUIS - Het Instituut Mariawende Blydhove pakt uit met een event rond Mister of Miss Universalis. Nu zijn nog een 30 tal leerlingen en leerkrachten over die verder mogen.

Bekijk meer gerelateerde artikels