Regio

Dit weekend ruim aanbod barbecuevlees bij Slagerij Sam en Evelien

SINT-KRUIS  - De koeltoog van Slagerij Sam en Evelien is goed gevuld voor het komend weekend. Ze verwachten immers heel wat vraag naar barbecue vlees.   

Met het mooie zomerse weer zullen wellicht heel wat mensen de barbecue willen aansteken. Je vindt bij de slagerij ook alle nevengerechten waaronder aardappelen en groenten maar ook de houtskool. Je kan ook eenvoudig  uw bestelling voor komend weekend plaatsen via de webshop van de slagerij. Vergeet ook de promo niet op de kippen aan het spit aan 5 euro.  

Bron: Foto┬ęSlagerij Sam en Evelien

Bekijk Ook

BREAKING

Deze middag heerlijk lunchen in Brugge

BRUGGE - Van dinsdag tot en met vrijdag wordt er dagelijks een lunch geserveerd aan 17 euro met voor- en hoofgerecht.

BREAKING

Klein Strand Jabbeke pakt uit met zomerprogramma

JABBEKE - Het Klein Strand in Jabbeke heeft dan toch nog een zomerprogramma klaar. Er is de ganse zomer heel wat te beleven. 

BREAKING

Ook niet hotelgasten zijn welkom in Hotel Velotel

BRUGGE - Het hotel Velotel aan de rand van de Brugse binnenstad is bijzonder rustig gelegen. Het viersterrenhotel is volledig Corona proof voor een veilige vakantie. 

BREAKING

Restaurant Breydel De Coninc pakt deze week uit met lunch

BRUGGE - Het Restaurant Breydel De Coninc in de Breidelstraat in Brugge pakt deze week uit met een lunch aan 25 euro.

BREAKING

Vakantie in eigen land: het Brugs Ommeland

DAMME - Het Brugs Ommeland heeft heel wat te bieden aan de vakantiegangers. Vanuit Brugge kan je met de Lamme Goedzak naar het Uilenspiegelstadje Damme waar je onder meer het Uilenspiegelmuseum kan bezoeken. Je vindt heel wat gezellige horecazaken in Damme.   

BREAKING

Vandaag een dagje naar Brugge

BRUGGE - Heel wat hotelgasten en tweedeverblijvers uit eigen land of Nederland volgen onze website tijdens de zomermaanden op zoek naar leuke tips voor een dagje weg. Vandaag zetten wij Brugge in de kijker.   

Bekijk meer gerelateerde artikels