Regio

Twee dagen harmoniemuziek op de Brugse Markt

BRUGGE - Op de Brugse Markt is er vandaag en morgen zondag twee dagen harmoniemuziek. Morgen zullen alle Brugse muziekkorpsen in de namiddag één groot concert brengen.  

Er staat een grote tribune waar u kan genieten van de muziek. Een aanrader voor wie houdt van harmoniemuziek.

Bron: Foto©Linda Schamps

Bekijk Ook

BREAKING

Jungle City Doornik in nieuwe handen

DOORNIK/KOMEN - Het Jungle City Park in Doornik komt in nieuwe handen. De uitbater van het Ice Mountain Park uit Komen heeft het kinderspeelpark overgenomen.

BREAKING

Vandaag kermisgebak in Sint-Niklaas

SINT-NIKLAAS - Het gebakkraam Victor is vandaag zaterdag te vinden aan de Dendermondsesteenweg in Sint-Niklaas. Ze bakken vanaf 14.30 tot 19 uur. 

BREAKING

Pas nu dinsdag 2 juni terug marktdag in Oostduinkerke

OOSTDUINKERKE - De gemeente Koksijde had wat tijd nodig voor de herinichtihng van de dnsdagmarkt. Die zal nu dinsdag voor het eerst kunnen plaats vinden op het Sint-Niklaasplein in Oostduinkerke.   

BREAKING

Groen licht voor verhuur van go cars in Koksijde en Nieuwpoort

KOKSIJDE/NIEUWPOORT - In Koksijde en Nieuwpoort hebben ze groen licht gegeven voor het verhuur van kustrijwielen. De go cars mogen de komende zomer niet overal rijden.  

BREAKING

Nieuwe voertuigen voor Politiezone BHT

LIMBURG - De politie van de zone Beringen Hamme Tessenderlo heeft vier nieuwe voertuigen in gebruik genomen van het merk Volkswagen. 

BREAKING

Zeldzame rode vari geboren in Bellewaerde in Ieper

IEPER - Het attractie- en dierenpark Bellewaerde in Ieper hoopt binnenkort terug te kunnen openen. Ze wachten op een beslissing nu donderdag.  

BREAKING

Vandaag en morgen kermisgebak in Bavikhove

BAVIKHOVE - De bewoners van Bavikhove, een deelgemeente van Harelbeke, kunnen vandaag en morgen geieten van heerlijke kermisgebak. 

BREAKING

Nu maandag kan Atomium terug open in Brussel

BRUSSEL - Het Atomium in Brussel is al jaren een trekpleister in de stad. Ze krijgen voornamelijk buitenlanse toeristen die nu weg blijven. Ze hopen nu meer Belgen te lokken voor een bezoek.    

BREAKING

Gatsby Hotel in Blankenberge zoekt jobstudenten voor zomer

BLANKENBERGE- Voor komende zomer zoekt het hotel Gatsby in Blankenberge jobstudenten. Het gaat om jobstudenten voor het ontvangen van gasten, voor het vezorgen van het ontbijt en het onderhoud van de kamers.

BREAKING

Ook geen Festival van de Noordzee in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Het jaarlijkse Noordzeefestival in Zeebrugge zal dit jaar niet kunnen plaats vinden. Het festival gaat jaarlijks door op 15 augustus en lokt heel wat volk.  

Bekijk meer gerelateerde artikels