Regio

Showband dINk vandaag op Hafa Brugge

BRUGGE - De showband dINk was vandaag te gast op de Markt in Brugge. Ze hebben er een mooi optreden verzorgd in afwachting van het gezamenlijke concert van de zeven Brugse muziekkorpsen. 

De showband is in 2002 gestart in Blankenberge. Nadat ze onderdak vonden in Zeebrugge hebben ze voor de naam Brugge gekozen. Jaarlijks zijn ze op heel wat plaatsen te zien. Dit jaar waren ze ondermeer reeds te zien op de nieuwjaarsdrink van stad Brugge, de Pleinfeesten, de Koetsenparade en vandaag nu op Hafa. Ze kregen heel wat applaus van het publiek.

Bron: Foto©Frank Vergucht/The Bruges Feeling by Frank

Bekijk Ook

BREAKING

Mosselfeesten Middelburg uitgesteld

MIDDELBURG (NEDERLAND) - De jaarlijkse driedaagse Mosselfeesten van eind juli in Middelburg worden uitgesteld. Ze hebben nu begin september vastgelegd in de agenda, maar dit onder voorbehoud.

BREAKING

Oosterscheldekreeft kan gelanceerd worden in horeca in Zeeland

ZEELAND (NEDERLAND) - In de volle Corona periode startte het nieuwe seizoen van de Oosterscheldekreeft. Die wordt in Zeeland geserveerd in heel wat horecazaken. Ook zij waren verplicht gesloten tot vandaag.  

BREAKING

Geen Culifair in Goes begin juli

GOES (NEDERLAND) - Er zal dit jaar geen Culifair zijn in Goes. Het culinaire event was gepland op 4 en 5 juli waarbij heel wat chefs uit Goes op de Grote Markt heel wat lekkers laten degusteren.

BREAKING

Oliebollen in Oostrozebeke

OOSTROZEBEKE - De bewoners van Oostrozebeke kunnen vandaag op deze feestdag smullen van lekkere oliebollen. Ze worden tussen 15 en 20 uur gebakken in de Spookkasteelstraat. 

BREAKING

Verdeling mondmaskers gestart in Zuienkerke

ZUIENKERKE - In Zuienkerke is de verdeling gestart van mondmaskers. DIe werden door de gemeente aangekocht bij Think Pink waarbij de opbrengst gaat naar het verder onderzoek van borstkanker.  

BREAKING

Marktkramers Ninove week per week op Facebookpagina

NINOVE - Er is onvoldoende plaats voor alle marktkramers op de dinsdagmarkt in Ninove. De markt is nu beperkt tot 50 deelnemers. Op de Facebookpagina van Dinsdagmarkt Ninove kan je voordien de lijst consulteren.

BREAKING

Geen sneukeltoer dit jaar in Adegem

ADEGEM - Omwille van de Corona maatreglen heeft de Landelijke Gilde de 25e editie van hun sneukeltoer geschrapt van de kalender. Die toer was gepland op 5 juli. 

BREAKING

Gents Gebak Abel bakt vandaag in Oostakker

OOSTAKKER - Judith en Jean van het Gents Gebak Abel pakken vandaag terug uit met take away van kermisgebak in Oostakker.

BREAKING

Atelier Twee nieuw in de Langestraat in Brugge

BRUGGE - Astrid en Francine hadden de start van hun nieuwe zaak Atelier Twee wellicht anders voorgesteld. Na een proefperiode in The Box hebben ze besloten samen te starten in een pand in de Langestraat.

Bekijk meer gerelateerde artikels