Regio

Morgen een extra warme 172e editie van Waregem Koerse

WAREGEM - Het zal morgen dinsdag gezellig druk worden in Waregem voor Waregem Koerse, een niet te missen paardenevent. Ze verwachten terug vele duizenden bezoekers. 

De eerste paardenkoersen starten om 13.50 uur, de laatste om 19.45 uur. Omwille van de extreme hitte worden een aantal maatregelen genomen. Zo zal er water voorzien worden op en rond de terreinen, parasols als bescherming tegen de zon en ook  het Rode Kruis zal op post zijn voor mensen die onwel worden van de warmte. In de loop van de namiddag wordt de ING grote steeple chase van Vlaanderen gelopen. 

Bron: Foto©Willy Naessens Group

Bekijk Ook

BREAKING

Pompoenpitolie te koop op de markt

TORHOUT/OUDENBURG - Filip Van Craeymeersch weet alles van groenten en fruit. Hij is zo wat dagelijks op de markt te vinden met zijn kwaliteitsvolle producten. Hij promoot de pompoen pit olie die je kan gebruiken in de keuken en bijonder gezond is.

BREAKING

Twee ambulanciers vanavond aangevallen met mes

KORTRIJK - Vanavond werden twee ambulanciers van de Hulpverleningszone Fluvia aangevallen door een patiënt die ze moesten ophalen.  

BREAKING

Wie heeft ring gevonden op de site van B-Park in Brugge

BRUGGE - Op 15 november heeft Liesbeth haar ring verloren op de parking van B-Park in Sint-Pieters. Ze moet haar ring in de late namiddag verloren hebben op de parking van Carrefour Hypermarkt.

BREAKING

Bibliotheek De Zorge in Sint-Kruis terug open voor het publiek

SINT-KRUIS - De bibliotheek de Zorge aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis is sinds vandaag terug open voor het publiek.

BREAKING

Vijf bestuurders onder invloed

BLANKENBERGE/ZUIENKERKE - De lokale politie van Blankenberge/Zuienkerke heeft een alcohol en snelheidscontrole gehouden in hun zone.  

BREAKING

Winter in het park in Oostende start op 29 november

OOSTENDE - In het Leopoldpark in Oostende beloven het vanaf 29 november terug drukke weken te worden met het event Winter in het park. Tot en met 5 januari 2020 is er kerstmarkt en kan je in het prachtige decor van het park de schaatsen aanbinden.  

BREAKING

Herfst in het Brugse Begijnhof levert mooie beelden op

BRUGGE - De herfst in het Brugse Begijnhof levert mooie kleuren op en dat weet Frank Vergucht uit Brugge. Hij kan genieten van de stilte in het Begijnhof.

BREAKING

Nu vrijdag start van kerstmarkt op Simon Stevinplein in Brugge

BRUGGE - Alle voorbereidingen voor de opbouw van de kerstmarkt op het Simon Stevinplein in Brugge zijn achter de rug. De kerstmarkt kan nu vrijdag starten met heel wat standhouders en kindvriendelijke kerstattracties.

BREAKING

Genieten van een mooi herfstweekend

BRUGGE - Iedereen kon genieten van een mooi herfstweekend met heel wat zonnige periodes en een prachtige zonsondergang.  

BREAKING

Foto van de dag: het prachtige Minnewater

BRUGGE - Ondanks haar verjaardag trok Linda vandaag door de stad voor mooie foto's van de Breydelstad. We kozen dan ook vandaag om één van haar foto's uit te roepen als foto van de dag.

Bekijk meer gerelateerde artikels