Regio

Vrijdagmarkt Tienen wordt morgen verplaatst naar de Nieuwstraat

TIENEN - De wekelijkse marktdag op vrijdagvoormiddag in Tienen wordt morgen verplaatst naar de Nieuwstraat. 

De verplaatsing naar de Nieuwstraat is nodig omwille van de opbouw van Vlaanderen Zingt. Het zal de afsluiter zijn van het zomerprogramma in Tienen met heel wat events. 

Bron: Foto©Stad Tienen

Bekijk Ook

BREAKING

Ongeval met dodelijke afloop in Oostduinkerke

OOSTDUINKERKE - Op het terrein van Sunparks in Oostduinkerke heeft zich deze namiddag even voor 15 uur een zwaar ongeval voorgedaan. Het kwam er tot een dodehoekongeval.

BREAKING

Treinverkeer onderbroken tussen Mol en Neerpelt

MOL/NEERPELT - Tussen Mol en Neerpelt is er vanavond geen treinverkeer mogelijk, dit na een ongeval met een voertuig op de sporen.   

BREAKING

Elke namiddag take away van ijsjes bij het Leenhof in Assebroek

ASSEBROEK - Het Leenhof in Assebroek pakt elke namiddag bij mooi weer uit met take away van ijsjes. Vanaf 14 uur kan je er telkens terecht. Er is ijs in verschillende smaken.

BREAKING

Ook in Moorslede kunnen ze oliebollen smullen

MOORSLEDE - Ook in Moorslede kan je dit weekend oliebollen halen bij 't Smullerietje. Ze zijn al jaren gekend van de kermissen. Het ganse verlengde weekend vind je ze op de Plaats in Moorslede.

BREAKING

Drie dagen oliebollen in Lembeke

LEMBEKE - Aan de Aveschoot in Lembeke kan je vandaag, morgen zondag en op Sinksenmaandag oliebollen halen bij het Brussels Gebak Devoghel Hogie.

BREAKING

Seinen vestoord tussen Brussel Noord en Jette

BRUSSEL - Tussen Brussel Noord en Jette zijn de seinen verstoord. Het treinverkeer moet er tijdelijk over slechts één spoor. 

BREAKING

Gratis oliebollen voor het woonzorgcentrum

EERNEGEM - Het Gebak der Kust Dewyse heeft vrijdag 400 oliebollen gebakken voor het woonzorgcentrum Sint-Anna. Ze hebben die gratis aangeboden aan de bewoners. Heel wat van hun dertig kermissen van een seizoen zijn al geschrapt. Nu staan ze vandaag en morgen terug met hun kermisgebak aan de Fabrieksweg in Eernegem.    

BREAKING

Jungle City Doornik in nieuwe handen

DOORNIK/KOMEN - Het Jungle City Park in Doornik komt in nieuwe handen. De uitbater van het Ice Mountain Park uit Komen heeft het kinderspeelpark overgenomen.

BREAKING

Vandaag kermisgebak in Sint-Niklaas

SINT-NIKLAAS - Het gebakkraam Victor is vandaag zaterdag te vinden aan de Dendermondsesteenweg in Sint-Niklaas. Ze bakken vanaf 14.30 tot 19 uur. 

BREAKING

Pas nu dinsdag 2 juni terug marktdag in Oostduinkerke

OOSTDUINKERKE - De gemeente Koksijde had wat tijd nodig voor de herinichtihng van de dnsdagmarkt. Die zal nu dinsdag voor het eerst kunnen plaats vinden op het Sint-Niklaasplein in Oostduinkerke.   

Bekijk meer gerelateerde artikels