Regio

Morgen naar de marktdag in De Panne

DE PANNE - In De Panne kan je morgen zaterdag naar de wekelijkse marktdag. Er is een ruim aanbod op deze markt met heel wat standen met verse voeding maar ook non food.    

Met het mooie zomerse weer wordt morgen heel wat volk verwacht op de marktdag. Er is immers nog heel wat volk aan zee. 

Bron: Foto┬ęGemeente De Panne

Bekijk Ook

BREAKING

Oliebollen in Oostrozebeke

OOSTROZEBEKE - De bewoners van Oostrozebeke kunnen vandaag op deze feestdag smullen van lekkere oliebollen. Ze worden tussen 15 en 20 uur gebakken in de Spookkasteelstraat. 

BREAKING

Verdeling mondmaskers gestart in Zuienkerke

ZUIENKERKE - In Zuienkerke is de verdeling gestart van mondmaskers. DIe werden door de gemeente aangekocht bij Think Pink waarbij de opbrengst gaat naar het verder onderzoek van borstkanker.  

BREAKING

Marktkramers Ninove week per week op Facebookpagina

NINOVE - Er is onvoldoende plaats voor alle marktkramers op de dinsdagmarkt in Ninove. De markt is nu beperkt tot 50 deelnemers. Op de Facebookpagina van Dinsdagmarkt Ninove kan je voordien de lijst consulteren.

BREAKING

Geen sneukeltoer dit jaar in Adegem

ADEGEM - Omwille van de Corona maatreglen heeft de Landelijke Gilde de 25e editie van hun sneukeltoer geschrapt van de kalender. Die toer was gepland op 5 juli. 

BREAKING

Gents Gebak Abel bakt vandaag in Oostakker

OOSTAKKER - Judith en Jean van het Gents Gebak Abel pakken vandaag terug uit met take away van kermisgebak in Oostakker.

BREAKING

Atelier Twee nieuw in de Langestraat in Brugge

BRUGGE - Astrid en Francine hadden de start van hun nieuwe zaak Atelier Twee wellicht anders voorgesteld. Na een proefperiode in The Box hebben ze besloten samen te starten in een pand in de Langestraat.

BREAKING

Parallax in Brugge zit in een nieuw kleedje

BRUGGE - De herenmodezaak Parralax in de Zuidzandstraat in Brugge zit in een nieuw kleedje. Schepen voor lokale economie Pablo Annys ging zaakvoerder Filiep Himpe feliciteren. 

BREAKING

Cannabisplantage ontdekt in Oostkamp

OOSTKAMP - In Oostkamp werd een cannabisplantage ontdekt in een woning. De recherche van de politie doet verder onderzoek. 

BREAKING

Hoeve Hangerijn in Assebroek vanaf 8 juni terug open

ASSEBROEK - De Hoeve Hangerijn in Assebroek mag vanaf maandag 8 juni terug open. De Corona maatregelen blijven van kracht.

Bekijk meer gerelateerde artikels