Regio

Dag van de markt met spaaractie in Torhout

TORHOUT - In Torhout wordt op woensdag 11 september de dag van de markt gehouden. Die woensdag kunnen de marktgangers stempels krijgen bij hun aankopen.

Met een volle stempelkaart kunnen ze op woensdag 18 september met opleg van 5 euro een fietskoeltas kopen waarin ze hun winkelwaren van de markt kunnen fris houden. 

Bron: Foto©Stad Torhout Communicatie

Bekijk Ook

BREAKING

Volgende week donderdag gemeenteraad in Knokke-Heist

KNOKKE-HEIST - In Knokke-Heist wordt volgende week donderdag 28 januari gemeenteraad gehouden. Er staan zeventien punten op de agenda. 

BREAKING

Kanaalfeesten in Willebroek worden uitgesteld naar winter 2022

WILLEBROEK - De Kanaalfeesten in Willebroek worden uitgesteld naar de winter van volgend jaar. Door de Corona crisis is het nu te onzeker om alles te organiseren.

BREAKING

Niet essentiële reizen naar het buitenland verboden vanaf woensdag 27 januari

BELGIE - Een reis naar het buitenland tijdens de komende Krokusvakantie zit er niet in. Vandaag werd beslist om niet essentiële reizen te verbieden van 27 januari tot en met 1 maart. 

BREAKING

Vlaams Minister Peeters belooft beter overleg hakhoutbeheer

BEERNEM - Vlaams Parlementslid Brecht Warnez heeft meer uitleg gevraagd over de kaalkap van de Vlaamse Waterweg langs het kanaal in de Beernemse deelgemeente Sint-Joris. 

BREAKING

Roompot investeert in nieuw vakantiepark in Zuid-Frankrijk

NEDERLAND/FRANKRIJK - Roompot Vakanties investeert in een nieuw vakantiepark in Zuid-Frankrijk. De bouw van het vakantiepark in Grau d'Agde in de Languedoc Roussilion zou dit jaar nog starten.   

BREAKING

Drie nieuwe bruggen voor Kinderboerderij in Nieuwpoort

NIEUWPOORT - Op de Kinderboerderij de Lenspolder in Nieuwpoort worden drie nieuwe bruggen gelegd. Ze komen aan de ingang, over de vijver en bij de boomgaard.

BREAKING

Inbraak in appartement in Temse

TEMSE - Aan de Narcissenlaan in Temse hebben onbekenden ingebroken in een appartement.  

BREAKING

Spoorwegovergang in Lissewege zaterdagnacht afgesloten

LISSEWEGE - De spoorwegovergang in de Stationsstraat in Lissewege zal de komende nacht afgesloten zijn voor het verkeer.  

BREAKING

Twee arrestaties na inbraken bij Natuurpunt in Borgloon

BORGLOON - De politie van de zone Loon heeft twee arrestaties verricht in een onderzoek naar inbraken bij Natuurpunt in Borgloon.

BREAKING

Nu maandag online infomoment rond RUP Vissershaven Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Er zijn plannen in Zeebrugge met de vroegere vismijn. Het huidige gebouw zou gesloopt worden. In de toekomst zouden er appartementen komen, winkels en ook het maritieme themapark Seafront dat verder gezet wordt.  

Bekijk meer gerelateerde artikels