Regio

Dag van de markt met spaaractie in Torhout

TORHOUT - In Torhout wordt op woensdag 11 september de dag van de markt gehouden. Die woensdag kunnen de marktgangers stempels krijgen bij hun aankopen.

Met een volle stempelkaart kunnen ze op woensdag 18 september met opleg van 5 euro een fietskoeltas kopen waarin ze hun winkelwaren van de markt kunnen fris houden. 

Bron: Foto©Stad Torhout Communicatie

Bekijk Ook

BREAKING

Sporthal van Ieper wordt vaccinatiecentrum

IEPER - De Eerstelijnszone Westhoek heeft twee locaties weerhouden voor de vaccinaties. Het gaat om Ieper en Poperinge. 

BREAKING

87 jarige Denise kreeg als eerste Gentse vaccin toegediend

GENT - De 87 jarige Denise De Graeve werd woendag in het Leiehome het vaccin toegediend tegen het Corona virus. Ze is de eerste Gentse.   

BREAKING

Vaccinatiecentrum in Minderbroederssite in Sint-Truiden

SINT-TRUIDEN - Ook de Eerstelijnszorg van Haspengouw is bezig met de voorbereiding voor de vaccinaties. Ze hebben gekozen voor twee locaties namelijk Borgloon en Sint-Truiden.   

BREAKING

Strooidiensten zijn paraat

VLAANDEREN - In Vlaanderen verwachten ze vandaag sneeuw. Het zou in de voormiddag beginnen sneeuwen en de weervoorspellers verwachten dat de sneeuw zal blijven liggen. 

BREAKING

Geen Autosalon maar wel flinke kortingen bij garagehouders

BELGIE - Vandaag donderdag moest het Autosalon starten op de Heizel in Brussel. Het Autosalon kan niet plaats vinden omwille van de Coronamaatregelen.

BREAKING

Claudine Scherrens wint hoofdprijs Shop & Geniet 8020

OOSTKAMP - Claudine Scherrens uit Hertsberge heeft de hoofdprijs gewonnen van de actie Shop & Geniet 8020. Er waren 165 deelnemende handelaars.

BREAKING

6,7 miljoen passagiers op Zaventem vorig jaar

BRUSSEL - Op de luchthaven van Brussels Airport heeft Corona een zware impact gehad. Het aantal reizigers is met 74% gedaald in vergelijking met het jaar 2019.   

BREAKING

Koksijdenaars moeten voor vaccin naar Veurne

KOKSIJDE - Begin maart wil Vlaanderen starten met de vaccinaties op verschillende locaties. Het zal niet steeds in de gemeente zijn waar u woont. Zo zullen de Koksijdenaars hun vaccin krijgen in Veurne.  

BREAKING

Mobiele Lidar flitspaal

DEINZE - De lokale politie van de zone Deinze Zulte Lievegem huurt dit jaar en Lidar flitspaal. Het gaat om een mobiele flitspaal die werkt met lasertechnologie.  

BREAKING

Spice Jet vliegt op Brussel voor Covid vaccins

BRUSSEL - De luchtvaartmaatschappij Spice Jet vliegt voortaan op Brussels Airport. Ze zijn de eerste Europese luchthaven waarmee Spice Jet zal samen werken.

Bekijk meer gerelateerde artikels