Regio

Deze namiddag koers in het centrum van Oostkamp

OOSTKAMP - Het centrum van Oostkamp zal deze namiddag gedeeltelijk afgesloten zijn voor een wielerwedstrijd voor parochianen in een organisatie van WTC De Putters.  

Er zal een plaatselijke omleiding zijn gedurende de wedstrijd van 14.30 tot 16.30 uur.  

Bron: Foto©Stad Damme

Bekijk Ook

BREAKING

Komend weekend kermis en carnaval in Sint-Gillis Waas

SINT-GILLIS-WAAS - Komend weekend is er kermis en carnaval in Sint-Gillis Waas. De foorattracties staan op het Kerkplein. 

BREAKING

Djaro Colpaert is nieuwe centrummanager voor Deinze

DEINZE - In Deinze hebben ze een nieuwe centrummanager die de lokale economie in de kijker moet plaatsen met tal van acties. Hij neemt de fakkel over van Chris Verghote.

BREAKING

Nu zaterdag tolvrije dag in de Westerscheldetunnel

ZEELAND (NEDERLAND) - De Westerscheldetunnel in Zeeuws Vlaanderen zal nu zaterdag de ganse dag tolvrij zijn.   

BREAKING

UZ Gent treft voorbereidingen voor opvang patiënten met coronavirus

GENT - In eerste instantie zullen patiënten met het Corona virus doorverwezen worden naar de ziekenhuizen van Brussel en Antwerpen. Daarna kan ook beroep gedaan worden op het UZ Gent. 

BREAKING

Discover Thailand in Bruges dit jaar op het Zand

BRUGGE - De organisatoren van Discover Thailand in Bruges zijn dit jaar aan de achtste editie toe. Hun event is gepland op zondag 31 mei Pinksterzondag op het Zand.

BREAKING

Regenboog boven zee

BLANKENBERGE - Heel wat bewoners en tweedeverblijvers van de Zeedijk zullen in de vooravond wellicht de regenboog opgemerkt hebben boven zee.  

BREAKING

Eiermarkt in Brugge krijgt heraanleg

BRUGGE - In Brugge wordt de Eiermarkt aangepakt. Het plein zal heraangelegd worden. Tegelijkertijd worden ook de Rozemarijnstraat en de Geernaertstraat aangepakt. Ook die straten krijgen een heraanleg.

BREAKING

VVV Lissewege is op zoek naar torenwachters

LISSEWEGE - Tijdens de zomermaanden juli en augustus lokt de kerktoren in Lissewege heel wat volk. Velen kiezen ook voor een bezoek aan de toren met zicht boven over de ganse regio.

BREAKING

E403 snelweg terug vrij na ongeval in Ruddervoorde

RUDDERVOORDE - Op de E403 snelweg in Ruddervoorde kwam het deze namiddag tot een ongeval in de rijrichting van Kortrijk. 

Bekijk meer gerelateerde artikels