Regio

Tweede Sint-Elooi Men- en Ruitertocht

ASSEBROEK - De Sint-Elooisgilde Assebroek organiseert op zaterdag 21 september de tweede editie van de men- & ruitertocht. De deelnemers volgen een uitgestippelde tocht van 27 kilometer.  

Ze vertrekkken die zaterdag om 11 uur aan het voormalige klooster Engelendale voor een tocht door Ryckevelde, Loweiden Oedelem, Beverhoutsveld en de Assebroekse Meersen. Over de middag wordt een tussenstop gehouden bij de wijnhandel Casala del Vino in Oedelem. Bij hun terugkeer wordt aan de kapel van Engelendale een paardenwijding gehouden.

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Nu vrijdag start van kerstmarkt op Simon Stevinplein in Brugge

BRUGGE - Alle voorbereidingen voor de opbouw van de kerstmarkt op het Simon Stevinplein in Brugge zijn achter de rug. De kerstmarkt kan nu vrijdag starten met heel wat standhouders en kindvriendelijke kerstattracties.

BREAKING

Genieten van een mooi herfstweekend

BRUGGE - Iedereen kon genieten van een mooi herfstweekend met heel wat zonnige periodes en een prachtige zonsondergang.  

BREAKING

Foto van de dag: het prachtige Minnewater

BRUGGE - Ondanks haar verjaardag trok Linda vandaag door de stad voor mooie foto's van de Breydelstad. We kozen dan ook vandaag om één van haar foto's uit te roepen als foto van de dag.

BREAKING

Eerste nederlaag voor Avanti Brugge

BRUGGE - Het was deze namiddag voor Avanti Brugge een eerste nederlaag. Ze hebben hun bekerwedstrijd op Sijsele verloren met 90-71 cijfers.

BREAKING

Vanaf vrijdag 29 november schaatsen op echt ijs in Knokke

KNOKKE - Op vrijdag 29 november opent de schaatspiste op het Verweeplein in Knokke. Morgen maandag starten ze met de opbouw.

BREAKING

Seinen gestoord tussen Brugge en Oostende

BRUGGE/OOSTENDE - De seinen op de spoorlijn tussen Brugge en Oostende zijn verstoord. Dat zorgt voor vertragingen op deze drukke spoorlijn. 

Bekijk meer gerelateerde artikels