Regio

Tweede Sint-Elooi Men- en Ruitertocht

ASSEBROEK - De Sint-Elooisgilde Assebroek organiseert op zaterdag 21 september de tweede editie van de men- & ruitertocht. De deelnemers volgen een uitgestippelde tocht van 27 kilometer.  

Ze vertrekkken die zaterdag om 11 uur aan het voormalige klooster Engelendale voor een tocht door Ryckevelde, Loweiden Oedelem, Beverhoutsveld en de Assebroekse Meersen. Over de middag wordt een tussenstop gehouden bij de wijnhandel Casala del Vino in Oedelem. Bij hun terugkeer wordt aan de kapel van Engelendale een paardenwijding gehouden.

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Blankenbergse hotels pakken uit met restocheque voor hun klanten

BLANKENBERGE - De hotels Avenue, Malecot en Gatsby in Blankenberge zullen de mensen die komende weken reserveren in de badstad een gratis restocheque aanbieden ter waarde van 10 euro. Die kunnen ze omwisselen in een horecazaak naar wens. 

BREAKING

Gratis fles champagne Laurent Perrier bij twee nachten Fraeyhuis

BRUGGE - Bij het boeken van minstens twee nachten in het Boutique Hotel Fraeyhuis in Brugge krijg je van 1 juli tot en met 31 augustus een gratis fles champagne Laurent Perrier.

BREAKING

Fort van Beieren Koolkerke vanaf woensdag terug open

KOOLKERKE - Het Fort van Beieren zal nu woensdag 10 juni terug de deuren openen. De voorbije weken deden ze op donderdagavod take away. 

BREAKING

Lockdown asielcentrum Koksijde opgeheven

KOKSIJDE - De verplichte lockdown van de asielzoekers in Koksijde wordt opgeheven nadat er 40 bewoners vrijwillig getest werden op het Corona virus. Alle testen waren negatief.  

BREAKING

MUG Heli vandaag vier maal opgeroepen

BRUGGE - De MUG Heli werd vandaag vier maal opgeroepen voor dringende medische tussenkomsten.  

BREAKING

Horeca maakt zich op voor de herstart nu maandag

BELGIE - De horeca in ons land maakt zich op voor de grote dag nu maandag als ze terug mogen herstarten na de Corona lockdown.

BREAKING

Treinpas voor alle Belgen voor deze zomer

BELGIE - Alle Belgen krijgen een treinpas voor tien ritten om de vakantie in eigen land te promoten. Dat werd deze namiddag beslist na de bijeenkomst van de kern.   

Bekijk meer gerelateerde artikels