Regio

De rode draad door de Ezelstraat

BRUGGE - In de vitrines van de handelaars in de Ezelstraat in Brugge is er vanaf nu vrijdag tot en met 2 november een tentoonstelling met werk van de leerlingen van de kunstafdelingen van het Technisch Instituut Heilige Familie Brugge.  

De school werkt samen met de handelaars van de Ezelstraat in Brugge. Er zijn creaties te bewonderen van leerlingen van het tweede tot het zevende jaar secundair onderwijs. De handelaars willen de passanten uitnodigen om een kijkje te nemen in de etalage en op die manier leren de leerlingen ook de diversiteit van handelszaken in de Ezelstraat kennen. Burgemeester Dirk De fauw en schepen Pablo Annys komen de tentoonstelling officieel openen. 

Bron: Foto©Frank Vergucht/The Bruges Feeling by Frank

Bekijk Ook

BREAKING

Vanaf nu maandag Gemeenschapshuis terug open in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Het Gemeenschapshuis in Zeebrugge zal vanaf nu maandag terug open zijn. Er is wel nog steeds een afspraak nodig. 

BREAKING

Dit weekend geen treinen tussen Mechelen en Leuven

MECHELEN/LEUVEN - Dit weekend zijn er geen treinen tussen Mechelen en Leuven omwille van werken aan het spoor door Infrabel. 

BREAKING

Zakenrollers ingerekend na grondig onderzoek

ANTWERPEN/BRUSSEL - Drie mannen uit het Brusselse werden ingerekend en intussen aangehouden na een grondig onderzoek van politie Antwerpen. Het gaat om drie mannen die deel uitmaken van een groep zakenrollers die actief waren in Antwerpen. 

BREAKING

Nog tot eind juli smoutebollen in Sint-Niklaas

SINT-NIKLAAS - Nog tot eind juli zal Gebak Victor tijdens de weekends smoutebollen bakken aan de Dendermondsesteenweg 180 in Sint-Niklaas.

BREAKING

't Leenhof in Ver Assebroek vanaf maandag terug open

ASSEBROEK - De uitbaters van 't Leenhof in Ver Assebroek doen nu maandag 8 juni om 11 uur de deuren terug open van hun landelijke herberg.

BREAKING

Filters voor mondmaskers voor Zedelgemnaars

ZEDELGEM - De inwoners van Zedelgem hebben reeds eerder stoffen mondmaskers ontvangen die ze kunnen gebruiken op drukke plaatsen of openbaar vervoer waar ze verplicht zijn.

BREAKING

Geen kermis dit jaar in Sluis

SLUIS (NEDERLAND) - In Sluis, net over de grens met ons land, is er dit jaar geen kermis. De kermis was gepland van vrijdag 19 tot en met maandag 22 juni. 

BREAKING

Centrumshuttle in Brugge rijdt terug vanaf maandag

BRUGGE - De centrumshuttle van de stad Brugge zal vanaf maandag 8 juni opnieuw rijden. Het busje wordt gratis ingezet tussen de randparking Coiseaukaai en de kiss and ride zone aan het Brugse station.

Bekijk meer gerelateerde artikels