Regio

Vandaag steak met friet op de lunch van B-In Brugge

BRUGGE - Van dinsdag tot en met zaterdag wordt dagelijks een gezonde en variërende lunch geserveerd in het Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan in Brugge.  

Deze middag bestaat de lunch aan 17 euro uit een voorgerecht met keuze tussen fijn gesneden coppa met rucola of een groentensoep en als hoofdgerecht rundssteak met provencaalse saus en frietjes. Een tafeltje reserveren kan via 050 31 13 00. Op de website van B-In staat intussen de walking dinner al online voor Oudejaarsavond met een zitplaats voor alle aanwezigen.   

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Parallax in Brugge zit in een nieuw kleedje

BRUGGE - De herenmodezaak Parralax in de Zuidzandstraat in Brugge zit in een nieuw kleedje. Schepen voor lokale economie Pablo Annys ging zaakvoerder Filiep Himpe feliciteren. 

BREAKING

Cannabisplantage ontdekt in Oostkamp

OOSTKAMP - In Oostkamp werd een cannabisplantage ontdekt in een woning. De recherche van de politie doet verder onderzoek. 

BREAKING

Hoeve Hangerijn in Assebroek vanaf 8 juni terug open

ASSEBROEK - De Hoeve Hangerijn in Assebroek mag vanaf maandag 8 juni terug open. De Corona maatregelen blijven van kracht.

BREAKING

Gebak Victor pakt uit met Pinksteractie

SINT-NIKLAAS - Gebak Victor pakt morgen maandag uit met een heuse Pinksteractie. Hun gebakkraam staat aan de Dendermondsesteenweg 180 in Sint-Niklaas.

BREAKING

Afscheid van Roger Decock

AARSELE - Op 93 jarige leeftijd is de voorbije nacht in Aarsele de gekende voormalige renner Roger Decock overleden. Hij koerste in de jaren vijftig. 

BREAKING

Reservaties voor zomer lopen binnen bij Brugse hotels

BRUGGE - Het lijkt er op dat de grenzen de komende zomer zullen open gaan met de buurlanden. Zowel Belgen die kiezen voor eigen land maar ook vanuit de buurlanden wordt geboekt in Brugge. 

BREAKING

Actief Wenduine pakt uit met actie

WENDUINE - Actief Wenduine pakt de komende drie maanden juni, juli en augustust uit met een wedstrijd waarbij je uw aankoopbedrag van 150 euro in Wenduine kan terug winnen in waardebonnen.

Bekijk meer gerelateerde artikels