Regio

Een week lang kermis in Maldegem

MALDEGEM - In Maldegem is er kemis van vrijdag 13 tot en met vrijdag 20 september. De attracties zijn te vinden op de Markt.

Er is de ganse week heel wat randanimatie met nu vrijdag de opening van de kermis en de uitmarkt, op zaterdag de kermisloop en Parkfuif, op zondag een oldtimertreffen, op maandag de jaarmarkt, op dinsdag de prikkelarme kermis, op woensdag een wielerwedstrijd, op donderdag een optreden van Tarmara en Tom en een ballenworp met mooie prijzen en op vrijdag de afsluiter van de kermis met vuurwerk. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Pairi Daiza Resort vanaf nu maandag terug open

BRUGELETTE - Vanaf nu maandag 8 juni kan je terug logeren in de Pairi Daiza Resort. Je kan er een bezoek aan het park combineren met een overnachting in verblijven midden de dieren. 

BREAKING

Bistro Flandria vanaf nu maandag terug open

BRUGGE - De Yachtclub Flandria (het clubhuis van de Yachtclub aan de hoge Kateijnebrug) is vanaf nu maandag terug open na de verplichte Corona lockdown. Julie en haar team zijn klaar voor een zonnige zomer. 

BREAKING

Druivenfestival gaat door in Hoeilaart in september

HOEILAART - Het Druivenfestival met kermis en jaarmarkt van 18 tot en met 21 september zal doorgaan. Ze weten nog niet onder welke vorm maar hun event willen ze niet aflassen.  

BREAKING

Vanaf nu maandag Gemeenschapshuis terug open in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Het Gemeenschapshuis in Zeebrugge zal vanaf nu maandag terug open zijn. Er is wel nog steeds een afspraak nodig. 

BREAKING

Dit weekend geen treinen tussen Mechelen en Leuven

MECHELEN/LEUVEN - Dit weekend zijn er geen treinen tussen Mechelen en Leuven omwille van werken aan het spoor door Infrabel. 

BREAKING

Zakenrollers ingerekend na grondig onderzoek

ANTWERPEN/BRUSSEL - Drie mannen uit het Brusselse werden ingerekend en intussen aangehouden na een grondig onderzoek van politie Antwerpen. Het gaat om drie mannen die deel uitmaken van een groep zakenrollers die actief waren in Antwerpen. 

BREAKING

Nog tot eind juli smoutebollen in Sint-Niklaas

SINT-NIKLAAS - Nog tot eind juli zal Gebak Victor tijdens de weekends smoutebollen bakken aan de Dendermondsesteenweg 180 in Sint-Niklaas.

BREAKING

't Leenhof in Ver Assebroek vanaf maandag terug open

ASSEBROEK - De uitbaters van 't Leenhof in Ver Assebroek doen nu maandag 8 juni om 11 uur de deuren terug open van hun landelijke herberg.

BREAKING

Filters voor mondmaskers voor Zedelgemnaars

ZEDELGEM - De inwoners van Zedelgem hebben reeds eerder stoffen mondmaskers ontvangen die ze kunnen gebruiken op drukke plaatsen of openbaar vervoer waar ze verplicht zijn.

BREAKING

Geen kermis dit jaar in Sluis

SLUIS (NEDERLAND) - In Sluis, net over de grens met ons land, is er dit jaar geen kermis. De kermis was gepland van vrijdag 19 tot en met maandag 22 juni. 

Bekijk meer gerelateerde artikels