Regio

Tunnel moet spoorwegovergang vervangen in Hansbeke

HANSBEKE - In het Oost-Vlaamse Hansbeke zijn werken bezig voor een tunnel onder de sporen die er uitgebreid werden tot vier sporen. 

Het is de bedoeling om de spoorwegovegang midden 2020 te sluiten en te vervangen door de tunnel. De werken voor de tunnel zijn in augustus gestart.  

Bron: Foto©Rudy Vande Voorde

Bekijk Ook

BREAKING

Roots start donderdag met nieuwe zomerbar

SINT-KRUIS - De gekende zaak Roots in Male Sint-Kruis kan nu donderdag 11 juni opnieuw starten. Ze hebben de voorbije weken hun nieuwe zomerbar klaar waar heerlijke drankjes geserveerd zullen worden maar ook terug de tapa's. 

BREAKING

Vier spoorwegovergangen worden vernieuwd in Alken

ALKEN - In het Limburgse Alken wordt elk weekend gewerkt aan de sporen. Het gaat om de vernieuwing van de sporen en van de vier spoorwegovergangen. 

BREAKING

Blankenbergse hotels pakken uit met restocheque voor hun klanten

BLANKENBERGE - De hotels Avenue, Malecot en Gatsby in Blankenberge zullen de mensen die komende weken reserveren in de badstad een gratis restocheque aanbieden ter waarde van 10 euro. Die kunnen ze omwisselen in een horecazaak naar wens. 

BREAKING

Gratis fles champagne Laurent Perrier bij twee nachten Fraeyhuis

BRUGGE - Bij het boeken van minstens twee nachten in het Boutique Hotel Fraeyhuis in Brugge krijg je van 1 juli tot en met 31 augustus een gratis fles champagne Laurent Perrier.

BREAKING

Fort van Beieren Koolkerke vanaf woensdag terug open

KOOLKERKE - Het Fort van Beieren zal nu woensdag 10 juni terug de deuren openen. De voorbije weken deden ze op donderdagavod take away. 

BREAKING

Lockdown asielcentrum Koksijde opgeheven

KOKSIJDE - De verplichte lockdown van de asielzoekers in Koksijde wordt opgeheven nadat er 40 bewoners vrijwillig getest werden op het Corona virus. Alle testen waren negatief.  

BREAKING

MUG Heli vandaag vier maal opgeroepen

BRUGGE - De MUG Heli werd vandaag vier maal opgeroepen voor dringende medische tussenkomsten.  

BREAKING

Horeca maakt zich op voor de herstart nu maandag

BELGIE - De horeca in ons land maakt zich op voor de grote dag nu maandag als ze terug mogen herstarten na de Corona lockdown.

BREAKING

Treinpas voor alle Belgen voor deze zomer

BELGIE - Alle Belgen krijgen een treinpas voor tien ritten om de vakantie in eigen land te promoten. Dat werd deze namiddag beslist na de bijeenkomst van de kern.   

Bekijk meer gerelateerde artikels