Regio

File richting kust

JABBEKE - Op de snelweg E40 richting kust is het momenteel file rijden. De file doet zich voor ter hoogte van Jabbeke.    

Met het mooie weer trekken heel wat dagjesmensen nog naar zee. Het wordt vandaag immers meer dan twintig graden.  

Bekijk Ook

BREAKING

Nog tot en met zondag foor op Marktplein in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Op het Marktplein in Zeebrugge is er nog tot en met zondag foor. Morgen verwachten ze extra volk met de carnavalsstoet.  

BREAKING

Brussels Airlines schrapt heel wat vluchten op Noord Italië

BRUSSEL - Het Coronavirus laat zich ook al meteen voelen in ons land. Er zijn minder bestellingen uit het buitenland maar ook minder vraag naar reizen naar bestemmingen zoals Noord Italië. Tal van scholen schrapten al hun reizen. 

BREAKING

Containerverhuur Corneillie zoekt chauffeur met ervaring

BRUGGE - Het Brugse bedrijf Containerverhuur Corneillie zoekt een chauffeur met ervaring met rijbewijs CE om te rijden met vrachtwagen met aanhangwagen.

BREAKING

Ontdek Healthy Go op de Nageba Festifair in Torhout

TORHOUT - Op zondag 29 maart wordt in het Domein Groenhove voor de vijfde maal de Nageba Festifair gehouden met tal van infostanden, demonstraties, optredens en workshops.

BREAKING

Haarzeep in blok zorgt voor minder plastiek

NIEUWPOORT - Het bio kapsalon Attisch in Nieuwpoort Stad is al jaren een begrip. Isabelle heeft klanten uit alle hoeken van het land, dames die bewust zijn over de keuze van de producten. 

BREAKING

Morgen zaterdag carnavalsstoet in Zeebrugge

ZEEBRUGGE- De Orde van de Zeesluffers pakken morgen zaterdag uit met hun carnavalsstoet in Zeebrugge. De stoet vertrekt aan de Rederskaai en doet de Vismijnwijk en het dorp aan.   

BREAKING

Nu zondag Spirituele Expo in zaal de Polder in Dudzele

DUDZELE - Nu zondag 1 maart pakt Bloom uit met hun Spirituele Expo in zaal de Polder in Dudzele. De expo is open van 10 tot 17.30 uur. 

BREAKING

Nieuwe buslijn 56 gaat nu maandag van start

BRUSSEL - De nieuwe buslijn 56 van de MIVB gaat nu maandag 2 maart van start. De bus zal Neder-Over-Heembeekl verbinden met Schaarbeek en daarna de Europese wijk. 

BREAKING

Nu maandag en dinsdag al voorbereidingen voor Oriental Response

EEKLO -  Van 16 tot 20 maart zal in Eeklo en het Meetjesland een grote militaire oefening gehouden worden onder de noemer Oriental Response. Daarbij zullen vierhonderd militairen betrokken worden waarbij ook uit Nederland en Frankrijk.

BREAKING

Nu zondag kennen we de tien kandidaten voor De Mol

VLAANDEREN - Op de televisiezender Vier is er vanaf zondag 8 maart terug De Mol. Tien kandidaten nemen het in Griekenland tegen elkaar op.

Bekijk meer gerelateerde artikels