Regio

File richting kust

JABBEKE - Op de snelweg E40 richting kust is het momenteel file rijden. De file doet zich voor ter hoogte van Jabbeke.    

Met het mooie weer trekken heel wat dagjesmensen nog naar zee. Het wordt vandaag immers meer dan twintig graden.  

Bekijk Ook

BREAKING

Brandweer opgeroepen naar Sijsele

SIJSELE - In de Stationsstraat in Sijsele is deze voormiddag brand uitgebroken in een woning. De woning liep bij de brand bijzonder zware schade op.

BREAKING

Heerlijke broodsoorten in Brugge

BRUGGE - Wie in Brugge gaat shoppen moet zeker eens langs lopen in de Smedenstraat. Bij Le Pain de Sebastien koop je het beste brood. Alles wordt om ambachtelijke manier bereid. 

BREAKING

Wintergloed en kerstshopping lokken massa volk

BRUGGE - Het is vandaag terug gezellig druk in de Brugse binnenstad met Wintergloed en kerstshopping. In de late namiddag start telkens het lichtparcours.

BREAKING

Heerlijke Belgische frietjes van Chez Vincent

BRUGGE - De lezers van Het Nieuws Vandaag genieten de komende weken tien procent korting als ze frietjes of burgers bestellen bij Chez Vincent. De zaak is gelegen aan het Sint-Salvatorskerkhof in Brugge, een zijstraat van de Steenstraat en is vandaag open vanaf 11.30 uur.

BREAKING

Ook vandaag zaterdagmarkt in Ieper

IEPER - In Ieper is de opstelling van de zaterdagmarkt wat gewijzigd met de komst van de ijspiste. Nog tot de middag kan je op de markt heel wat lekkers vinden waaronder de Noordzeevis van L' Océan. Ze zijn zeven dagen per week op de markten te vinden.  

BREAKING

Nog tot de middag zaterdagmarkt in Waregem

WAREGEM - In Waregem werd gisteren vrijdag de ijspiste gestart wat meteen heel wat volk op de been bracht. Vandaag is er nog tot de middag de wekelijkse marktdag. 

BREAKING

Heerlijke varkenswangetjes met friet bij Restaurant B-In

BRUGGE - In het Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan komen heel wat Bruggelingen na hun marktbezoek nog genieten van de heerlijke lunch die geserveerd wordt aan 17 euro. 

BREAKING

Naar de zaterdagmarkt in Brugge

BRUGGE - In Brugge wordt wekelijks op zaterdagvoormiddag de marktdag gehouden met heel wat aanbod op één plein namelijk Zand en Vrijdagmarkt.

BREAKING

Leuven maakt zich op voor eindejaarperiode

LEUVEN - In Leuven worden enkele drukke weken verwacht met de eindejaarperiode. Met de website zonaarleuven kan je snel achterhalen waar je kan parkeren en wanneer er gratis bussen zijn tussen de randparkings en de stad.  

BREAKING

CVO Gent pakt vandaag uit met hobby- en geschenkenbeurs

GENT - Het CVO Gent pakt vandaag uit met een hobby- en geschenkenbeurs op hun site aan de Maartelaarslaan in Gent. 

Bekijk meer gerelateerde artikels