Regio

File richting kust

JABBEKE - Op de snelweg E40 richting kust is het momenteel file rijden. De file doet zich voor ter hoogte van Jabbeke.    

Met het mooie weer trekken heel wat dagjesmensen nog naar zee. Het wordt vandaag immers meer dan twintig graden.  

Bekijk Ook

BREAKING

Nu zondag koopzondag in Gent

GENT - In het centrum van Gent wordt nu zondag koopzondag gehouden. De winkels zijn dan in de namiddag speciaal open.

BREAKING

Jaagpad tussen Moerbrugge en Beernem krijgt nieuw wegdek

OOSTKAMP/BEERNEM - Het Jaagpad tussen Moerbrugge en Beernem, de Westdijk, zal een nieuw wegdek krijgen. De werken starten nu maandag en zullen duren tot begin augustus. Het gaat om 5,1 kilometer.  

BREAKING

Center Parcs De Haan nu maandag terug open na renovatie

DE HAAN - Het vroegere Sunparks in De Haan kreeg een stevige renovatie. Het park moest al terug open zijn maar door het Corona virus moest die herstart uitgesteld worden.  

BREAKING

Taste of Grill pakt uit met ribbetjesweekend

BRUGGE - Taste of Grill pakt dit weekend en volgend weekend uit met een dol ribbetjesweekend. De ribbetjes kan je afhalen met frietjes, slaatje en sausjes. Het afhalen kan in de Driebrouwersstraat in Koolkerke.   

BREAKING

De Lijn start nu maandag terug met hun avondlijnen

BRUGGE - In Brugge start De Lijn nu maandag 8 juni terug met hun avondlijnen. Die waren een tijdlang afgeschaft in Corona tijden. 

BREAKING

Eerste vlucht vanuit Oostende met TUI op 3 juli

OOSTENDE - Op vrijdag 3 juli vertrekt de eerste vlucht van TUI opnieuw vanuit Oostende. Die eerste vlucht heeft Mallorca als bestemming. 

BREAKING

Zware brand in Sint-Eloois Winkel

SINT-ELOOIS WINKEL - De brandweer is momenteel bezig met het blussen van een zware brand in Sint-Eloois Winkel. Ze zullen een loods gecontroleerd laten uitbranden. 

BREAKING

Vandaag al heel wat stroomonderbrekingen

BELGIE - Het is vandaag al druk geweest voor de diensten bij Fliuvius. Op verschillende plaatsen is vanmorgen al de stroom uitgevallen. De grootste panne was vanmorgen rond half acht in Geluwe. Daar zaten meer dan 500 gezinnen tot iets voor 9 uur zonder stroom. 

BREAKING

Camping Memling vanaf nu maandag terug open

SINT-KRUIS - De camping Memling Brugge start vanaf nu maandag terug op na de Corona lockdown. Ze verwachten terug vakantiegasten met mobilhome, caravan of tent.

BREAKING

Restaurant B-In vanaf nu maandag terug open

BRUGGE - Het team van het Brugse restaurant B-In heeft er terug zin in. Er is de nieuwe bistro- en restaurantkaart en volgende week babykreeft als suggestie.

Bekijk meer gerelateerde artikels