Regio

Drukke terugkeer richting binnenland

VLAANDEREN - Het is druk op de wegen richting binnenland. Velen trokken naar de kust om te genieten van een dagje aan zee. Iedereen wil nog profiteren voor de herfst en winter begint.  

Er is nu file ter hoogte van Jabbeke, Loppem, Brugge en Beernem op de E40 en tussen Maldegem en Eeklo op de N49. 

Bron: Foto©Rudy Vande Voorde

Bekijk Ook

BREAKING

Afscheid van Rudy Van Nieuwenhuyse

BRUGGE - Op 79 jarige leeftijd is de gekende Bruggeling Rudy Van Nieuwenhuyse overleden. Hij was de stichter en organisator van de Dwars door Brugge loop die later in handen kwam van Golazo bij wie Rudy nog steeds meewerkte.

BREAKING

Vanaf morgen gratis openbaar vervoer in Groothertogdom Luxemburg

GROOTHERTOGDOM LUXEMBURG - In het Groothertogdom Luxemburg wil de oveheid iedereen op het openbaar vervoer krijgen. Vanaf morgen kunnen inwoners en toeristen gratis op trein, tram en bus.   

BREAKING

Authentieke Spaanse keuken in Brugge

BRUGGE - In Brugge kan je genieten van de authentieke Spaanse keuken bij Bodega Lorena's in de Loppemstraat (zijstraat van het Simon Stevinplein).

BREAKING

Infrabel plant werken tusssen Mechelen en Dendermonde

DENDERMONDE/MECHELEN - Infrabel plant binnenkort werken tussen Mechelen en Dendermonde. Het gaat om een werf van maar liefst dertig kilometer.

BREAKING

Laatste drie dagen Winterfoor in Aalst

AALST - Na de drukke carnavalsdagen is er nog tot en met zondag 1 maart de Winterfoor in Aalst. Er zijn meer dan 100 attracties voor alle leeftijden met heel wat grote attracties.

BREAKING

Horeca Totaal pakt uit met jobdag

BRUGGE - Horeca Totaal en Let's Work pakken op zaterdag 14 maart uit met een jobdag. Ze hebben tal van vacatures voor hun verschillende afdelingen. 

BREAKING

Indoor spelen bij minder weer in De Toverplaneet

BRUGGE - Het weer valt niet mee deze Krokusvakantie. Heel wat tweedeverblijvers zoeken dan ook naar indoor locaties om de dag door te brengen met de kinderen. Een aanrader is het indoor speelparadijs Toverplaneet aan de Legeweg in deelgemeente Sint-Andries.

BREAKING

Nog tot en met zondag Krokusfoor in Oostende

OOSTENDE - Nog tot en met zondag 1 maart is er Krokusfoor op het Wapenplein in Oostende. Je vindt er attracties voor jong en oud.

BREAKING

Spoorwegen pakken uit met jobstation in Brussel Zuid

BRUSSEL - In het station van Brussel Zuid wordt van maandag 2 tot en met vrijdag 13 maart uitgepakt met een Jobstation. De spoorwegen zijn immers op zoek naar 1.800 nieuwe krachten voor tal van profielen. 

BREAKING

Begijnhof Brugge lokt extra volk met de paaslelies

BRUGGE - In het Begijnhof in Brugge is het deze week drukker dan gewoonlijk. Heel wat mensen komen foto's maken van de paaslelies maar ook heel wat fotografen kiezen het als decor voor communie- en huwelijksfoto's.

Bekijk meer gerelateerde artikels