Regio

Vader Anseele te boek

VLAANDEREN - Bij de Uitgeverij Vrijdag is het boek Vader Anseele verschenen. Het gaat om een boek van auteur Eric Bauwens.  

Het boek gaat over Edward Anseele die één van de oprichters was van de Belgische Werkliedenpartij en van de coöperatieve maatschappij Vooruit. Hij is één van de meest markante figuren uit het verleden. Het boek telt 416 bladzijden en kost in de boekhandel 34,95 euro.   

Bron: Foto©Eric Bauwens

Bekijk Ook

BREAKING

Laatste drie dagen Winterfoor in Aalst

AALST - Na de drukke carnavalsdagen is er nog tot en met zondag 1 maart de Winterfoor in Aalst. Er zijn meer dan 100 attracties voor alle leeftijden met heel wat grote attracties.

BREAKING

Horeca Totaal pakt uit met jobdag

BRUGGE - Horeca Totaal en Let's Work pakken op zaterdag 14 maart uit met een jobdag. Ze hebben tal van vacatures voor hun verschillende afdelingen. 

BREAKING

Indoor spelen bij minder weer in De Toverplaneet

BRUGGE - Het weer valt niet mee deze Krokusvakantie. Heel wat tweedeverblijvers zoeken dan ook naar indoor locaties om de dag door te brengen met de kinderen. Een aanrader is het indoor speelparadijs Toverplaneet aan de Legeweg in deelgemeente Sint-Andries.

BREAKING

Nog tot en met zondag Krokusfoor in Oostende

OOSTENDE - Nog tot en met zondag 1 maart is er Krokusfoor op het Wapenplein in Oostende. Je vindt er attracties voor jong en oud.

BREAKING

Spoorwegen pakken uit met jobstation in Brussel Zuid

BRUSSEL - In het station van Brussel Zuid wordt van maandag 2 tot en met vrijdag 13 maart uitgepakt met een Jobstation. De spoorwegen zijn immers op zoek naar 1.800 nieuwe krachten voor tal van profielen. 

BREAKING

Begijnhof Brugge lokt extra volk met de paaslelies

BRUGGE - In het Begijnhof in Brugge is het deze week drukker dan gewoonlijk. Heel wat mensen komen foto's maken van de paaslelies maar ook heel wat fotografen kiezen het als decor voor communie- en huwelijksfoto's.

BREAKING

Mooie zonsopgang vanmorgen in Nieuwpoort

NIEUWPOORT - Het was vanmorgen een bijzoder mooie zonsopgang aan de kust. Bernine kon er een prachtige foto van maken in Nieuwpoort. Ze stuurt haar weerfoto's regelmatig door naar de nationale en regionale televisie voor het weerbericht.

BREAKING

Zwitserland schrapt alle grote events door Coronavirus

ZWITSERLAND - In Zwitserland worden alle grote events geschrapt omwille van het Coronavirus. In steeds meer landen duiken mensen op die besmet zijn.

BREAKING

Viswaterzooi op de lunch van Restaurant B-In in Brugge

BRUGGE - Van dinsdag tot en met vrijdag kan je in het Restaurant B-in op de site Oud Sint-Jan in Brugge genieten van een heerlijke lunch aan 17 euro.

BREAKING

Nog het ganse weekend oliebollen smullen in Oostduinkerke Dorp

OOSTDUINKERKE - Nog het ganse weekend vind je de Gezondheidsapotheek in Oostduinkerke Dorp. Ze zijn al jaren gekend voor hun oliebollen, appelbeignets en frieten.

Bekijk meer gerelateerde artikels