Regio

Komende nacht stormtij aan zee

KUST - Aan de kust nemen ze de nodige maatregelen voor de storm van vandaag en de komende nacht. In Blankenberge zal de Pier en het Oosterstaketsel afgesloten worden.

Ook in Oostende sluiten ze het staketsel af. De rukwinden kunnen oplopen tot 90 kilometer per uur. Het slechte weer is een domper voor de organisatoren van outdoor events.    

Bron: Foto©Frank Vergucht/Belgian Coast Beach & Cabins

Bekijk Ook

BREAKING

Bestel nu voor de eindejaarsfeesten bij de Oesterput Blankenberge

BLANKENBERGE - Voor de komende eindejaarsfeesten pakt de Oesterput Blankenberge terug uit met take a way met feestelijike gerechten. 

BREAKING

Nu vrijdag start eindejaarsactie in De Haan en Wenduine

DE HAAN/WENDUINE - Nu vrijdag start de eindejaarsactie van de handelaars in De Haan en Wenduine. Er zijn tal van schaatsbeurten en geschenkbonnen te winnen.  

BREAKING

Rotary Damme schenkt kerstpakketten

DAMME - Vandaag heeft Rotary Damme 98 kerstpakketten geschonken voor mensen die het minder breed hebben. Ze zullen verdeeld worden via het Sociaal Huis. 

BREAKING

Eerste elektrisch voertuig voor stad Damme

DAMME - In Damme hebben ze het eerste elektrische voertuig in dienst genomen. Het zal gebruikt worden voor de ongedierte- en exotenbestrijding.   

BREAKING

Bijna twee miljoen reizigers op Brussels Airport in november

BRUSSEL - Op de luchthaven Brussel Airport werden in de maand november bijna twee miljoen passagiers geteld. Het ging om een stijging met 2,7% in vergelijking met vorig jaar.  

BREAKING

Openbare verlichting defect in Oostkamp

OOSTKAMP - Langs de N50 tussen het centrum van Oostkamp en Steenbrugge is de openbare verlichting defect. Het gemeentebestuur van Ooskamp heeft reeds de nodige diensten ingelicht..  

BREAKING

Bijna drie uur stroompanne in Zuienkerke

ZUIENKERKE - De bewoners van de Nieuwe Steenweg in Zuienkerke zaten deze namiddag meer dan twee uur met een stroompanne. De stroom is rond 16 uur uitgevallen.   

BREAKING

Nog tot zondag kaartenverkoop voor Aperitiefconcert Moerkerke

MOERKERKE - In Moerkerke wordt op zondag 22 december terug een aperitiefconcert gehouden zoals er jarenlang geweest is.

BREAKING

Televisieploeg van Iedereen Beroemd was vandaag in Zuienkerke

ZUIENKERKE - Een televisieploeg van Iedereen Beroemd was vandaag te gast in Zuienkerke. Ze gingen er bij meerdere bewoners aanbellen om hun reactie te vragen rond een kunstwerk. 

BREAKING

Morgen starten Winterfeesten in Sijsele

SIJSELE - Op het Kerkplein in Sijsele starten morgen donderdag de Winterfeesten. In de feesttent is er morgen avond om 20 uur een modeshow met de nieuwste mode van Caprice en de lingerie van Ultime.

Bekijk meer gerelateerde artikels