Regio

De Schuure Meetkerke past openingsdagen aan

MEETKERKE - Eénmaal de zomer voorbij past de taverne De Schuure aan de Oostendesteenweg in Meetkerke de openingsdagen aan. Je kan er terecht van vrijdag tot en met maandag.

Tijdens de winterperiode zijn ze op donderdag niet open. De vier openingsdagen zijn ze telkens vanaf 20 uur open. Zaakvoerder Pol zorgt dat er telkens sfeer is waarbij heel wat klanten al vele jaren langs komen. Het is ook één van de weinige zaken in de regio waar nog kan gedanst worden. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Trekking eindejaarsactie Sluis pas nu door Corona

SLUIS - De eindejaarsactie in het grensstadje Sluis liep vandaag pas af. Tot vrijdag werden er nog loten gegeven bij de handelaars. Door de Coronalockdown werd de trekking uitgesteld.

BREAKING

Nu op meer plaatsen zonnepanelen mogelijk in Lissewege

LISSEWEGE - In Lissewege zijn er in de toekomst op meer plaatsen zonnepanelen mogelijk. Het dorp werd opgedeeld in zones. Op een kaartje is nu snel te vinden waar het mogelijk is.  

BREAKING

Klokken luiden vandaag voor Nepomucenus

BRUGGE - In Brugge zullen vanavond een aantal kerkklokken een half uur lang luiden vanaf 19.30 uur. De klokken zullen in de ganse wereld simultaan luiden. 

BREAKING

Nieuw in Koolskamp: Tropicplant

KOOLSKAMP - In de Lichterveldsestraat in Koolskamp-Ardooie is Tropicplant van start gegaan. De zaak is telkens open van woensdag tot en met zondag in de namiddag, dit vanaf 13.30 uur. 

BREAKING

Flink onweer zet straten blank

VLAANDEREN - Op tal van plaatsen was er vrijdagavond een flink onweer. De brandweer had de handen vol voor het pompen van water in ondergelopen straten.

BREAKING

Opknapbeurt voor Kasteel van Moerkerke

MOERKERKE - Vlaams Minister Diependaele trekt een premie van 56.419 euro uit voor opknapwerken aan het Kasteel van Moerkerke.

BREAKING

Nieuw shoppingplan voor Gouden Driehoek in Knokke

KNOKKE-HEIST - Ondanks de Coronacrisis daalt de leegstand in Knokke. De laatste weken openden heel wat nieuwe zaken hun deuren. 

BREAKING

TUI merkt remonte reservaties vliegvakanties

BELGIE - Touroperator TUI merkt een remonte van het aantal reservaties voor vliegvakanties naar de zon. De Belgen moesten maanden wachten door Corona.

BREAKING

Geslaagde zwerfvuilactie in Wingene

WINGENE - In Wingene stond de maand april in het teken van zwerfvuil. Door Corona moest alles anders georganiseerd worden. 

BREAKING

Hangbrug in gebruik in Provinciaal Domein Puyenbroeck

WACHTEBEKE - In het Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke werd vrijdag in de speelzone de hangbrug in gebruik genomen. De brug is 120 meter lang. 

Bekijk meer gerelateerde artikels