Regio

Nieuwe marktwagen van Puur en Gezond vandaag op de markt in Waregem

WAREGEM - Op de wekelijkse zaterdagmarkt in Waregem was vandaag de nieuwe marktwagen te vinden van Puur en Gezond. Je kan er terecht voor sappen, smoothies en salades.

Brecht, de derde generatie van de familie op de markten, zal wekelijks met de nieuwe marktwagen te vinden zijn op vier marktdagen. Morgen zondag zijn ze te vinden op de zondagsmarkt in Ardooie, donderdag in Eeklo, vrijdag in Oostrozebeke en zaterdag in Waregem. Op de markten van Brugge en Oostkamp is de grote marktwagen van Puur en Gezond al een echt begrip geworden. Ze staan al jaren voor kwaliteit. 

Bron: Foto©Puur en Gezond

Bekijk Ook

BREAKING

Lunchen op het kasteel op zondag

MOERKERKE - Op zondag 22 december wordt in het Kasteel van Moerkerke een aperitiefconcert gehouden met de MG Brothers. Het gaat om een oganisatie van Hans Poupaert van Team Fever. De opbrengst gaat naar de vzw Glek. De kaarten kosten 5 euro.

BREAKING

Morgen vrijdag marktdag in Eernegem

EERNEGEM - In het centrum van Eernegem wordt morgen vrijdag de wekelijkse marktdag gehouden. Er is steeds een ruim aanbod.

BREAKING

Den Baudelo in Gent opent morgen de deuren

GENT - Na een periode van werken is de vroegere Baudelokapel terug klaar voor Den Baudelo met dertien verschillende eetstandjes met heerlijke specialiteiten. 

BREAKING

Kerstmarkt van de Windroos in Grootseminarie

BRUGGE - In het Grootseminarie in Brugge wordt op zaterdag 30 november en zondag 1 december de 24e kerstmarkt gehouden van de Windroos, een dagcentrum voor volwassenen met een meervoudige beperking.

BREAKING

Nieuwe televisiezender TV Plus trekt naar de markten

VLAANDEREN - Op de televisiezender 40 (nu Stories) komt vanaf nu zaterda de nieuwe zender TV Plus. Ze konden tal van gekende Vlamingen strikken. Sabine Goethals zal het programma Op de Stoof presenteren.  

Bekijk meer gerelateerde artikels