Regio

Op de Brugse Markt alles klaar voor marathon

BRUGGE - Sinds vanmorgen vroeg zijn ze al in de weer om op de Markt alles klaar te krijgen voor de aankomst van de Bruges Great Marathon. Zowel de deelnemers van de halve marathon, marathon als family walk komen aan op de Markt. 

Door de sportwedstrijd zijn vandaag heel wat wegen afgesloten voor het verkeer, is er geen bus van De Lijn in de binnenstad en ondervinden toch ook heel wat mensen hinder. Een horecazaak in Koolkerke moet noodgedwongen voor de tweede maal in enkele weken tijd de deuren sluiten omdat ze niet bereikbaar zijn vandaag.  

Bron: Foto©Frank Vergucht/The Bruges Feeling by Frank

Bekijk Ook

BREAKING

Gidsenbond organiseert nu zondag wandeling in het Stille Brugge

BRUGGE - De Brugse Gidsenbond organiseert nu zondag 2 augustus een wandeling in het stille Brugge. De wandelingen starten om 14.30 en 16.30 uur telkens in groepjes met negen met gids. 

BREAKING

Dit weekend beiaardconcerten met muziek van Will Tura

BRUGGE - Dit weekend zal de beiaardier in Brugge nummers brengen van de gekende zanger Will Tura die zondag 2 augustus tachtig jaar wordt. Zijn verjaardag zou in zijn geboortestad gevierd worden met de onthulling van een beeld en een concert. Door het Corona virus werd dat uitgesteld.    

BREAKING

Morgen zaterdag start van de solden bij Lingerie Ultime in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Morgen zaterdag gaan de solden van start. Die werden door de overheid uitgesteld omwille van de Corona tijden. De solden van juli kwamen te vroeg na het einde van de lockdown.

BREAKING

Ook druk op de stranden in Zeeland

ZEELAND (NEDERLAND) - Het was niet alleen bij ons aan de kust druk maar ook in Zeeland. Door de warme temperaturen trokken velen naar zee om afkoeling te zoeken. 

BREAKING

Circus Barones volgende week niet naar De Haan

DE HAAN - Circus Barones schrapt vroegtijdig hun zomertournee omwille van de verscherpte Corona maatregelen. Ze doen nog eventjes verder in Bredene tot en met zondag maar gaan volgende week niet naar De Haan. 

BREAKING

Summer at Kasteel Moerkerke

MOERKERKE - Het ganse weekend kan je naar de zomerbar van het Kasteel Moerkerke. Op het terras kan je genieten van tal van zomerse drankjes en heerlijke bites waaronder de tapasplank. 

BREAKING

Geen Hof en Huis meer dit jaar omwille van Corona

TORHOUT - Het event Hof en Huis kan dit jaar niet meer georganiseerd worden omwille van de Corona maatregelen. Al meerdere malen werd het event uitgesteld en nu was het tweede weekend van september gepland. 

BREAKING

Bussen MIVB lopen hinder op door betoging in Brussel

BRUSSEL - Op de buslijn 14 is er momenteel hinder door een betoging. De bussen rijden niet tussen het centrum en de Heizel. 

Bekijk meer gerelateerde artikels